Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 3,95

PRINT boek

  € 17,50

PDF ebook

  € 3,95

Meer van deze auteur


 • De slag om Mõrenia (boek)

 • De slag om Mõrenia (PDF)

Anna en de dood

vampire-chicklit

Apner-Meij • ebook • epub

 • Samenvatting
  Stel, je bent knap, beroemd en succesvol. Je zingt Schubert in volle concertzalen, deelt handtekeningen uit aan bewonderaars en je hebt ook nog cup D. Dat overkwam Anna. Logisch dat alle vampieren haar willen.

  Anna en de dood is een chicklit vol foute mannen en vampieren, met als tegenstelling een klassiek 19de eeuws Leitmotif. Het speelt zich af in het broeierige nachtleven, het concertgebouw en in een stoffig herenhuis.

  Je zal maar Anna zijn, en er achter komen dat de rijkste, meest sexy man op aarde je als zijn speeltje wil.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Apner-Meij
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Pumbo
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 06-2014
 • Inhoudsopgave
  Meer informatie op www.apnermeij.nl

  Op onze website:
  - langere fragmenten
  - (gratis) korte verhalen
  - andere boeken van onze hand
  - info over de auteurs
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 3,95

PRINT boek

  € 17,50

PDF ebook

  € 3,95

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Orpheus draait de rode vloeistof in zijn glaasje rond. De twee koks staan er zenuwachtig bij. Eén van de twee heeft zweetpareltjes op zijn voorhoofd. De ander heeft een trillende pink.
Orpheus snuift het aroma op. Zijn neus blijft boven het glaasje hangen terwijl hij zijn ogen sluit en wegdroomt. De beide koks ontspannen iets.

Hij opent zijn ogen weer en kijkt me aan.
‘Deze is afkomstig uit Polynesië. Ik heb haar speciaal laten overvliegen. Eén meter vijftig, achtenveertig kilo, een hint van kokos met een zilte ondertoon van de Stille Oceaan. Exotisch, gerijpt in de volle zon.’
Hij drinkt zijn glaasje in één teug leeg. Ik volg uit nieuwsgierigheid. De slok smaakt exact zoals hij het beschrijft. Even lijkt het alsof de kamer op en neer deint als de golven van de oceaan, dan is de illusie alweer voorbij. Ik ben geïntrigeerd. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen