Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 211,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Aandelen in de BV in het vermogensrecht (PDF)

 • Aandelen in de BV in het vermogensrecht (boek)

Erfrecht en schenking

S. Perrick • ebook • epub

 • Samenvatting
  De auteur geeft een grondige en systematische behandeling van alle onderdelen van het erfrecht en de schenking. Hij verbindt daarbij de verschillende onderdelen met elkaar, mede in samenhang met het overige algemene vermogensrecht. Een kritische blik wordt niet geschuwd, de wetswijzigingen in Boek 4 worden nauwkeurig tegen het licht gehouden en de vragen waartoe zij aanleiding geven, worden zorgvuldig beantwoord. Waar nuttig wordt de praktische relevantie belicht met voorbeelden. Ook de wijzigingen in Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek gericht op de beperking van de omvang van de wettelijke gemeenschap van goederen zijn verwerkt. Bij het schrijven is de auteur ervan uitgegaan dat deze wijzigingen per 1 januari 2018 in werking zullen treden. Naast de algehele actualisering heeft de auteur het werk herzien met het oog op een nog betere toegankelijkheid. Het boek kent vele nieuwe passages, en op een aantal plaatsen is de stof die in de vorige druk in één nummer werd behandeld, over meerdere nummers verspreid en zijn nieuwe nummers toegevoegd.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : S. Perrick
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Wolters Kluwer Nederland B.V.
  ISBN : 9789013144970
  Datum publicatie : 02-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 211,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen