€ 6,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De Kracht van het Zijn (ePUB)

 • One Love - One Tribe (boek)

Bakens van Licht

Zaadjes voor de ziel…

Yasmin Verschure • ebook • epub

 • Samenvatting
  Een zaadje voor iedere dag met voldoende ruimte tussen de woorden om innerlijke stilte te ervaren.

  Waarachtige dienstbaarheid overstijgt het persoonlijke en is geen keuze om er zelf beter van te worden. Maar wie zal het zeggen of we er beter van worden, we weten het niet.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Yasmin Verschure
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting Shanti, Uitgeverij
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 06-2018
 • Inhoudsopgave
  'Bakens van Licht' is een boekje met 366 zaadjes, één voor elke dag. Zaadjes die door Yasmin met zorg bijeen zijn gebracht uit de boeken en nieuwsbrieven die van haar hand en hart zijn verschenen. Zaadjes die wanneer zij op een vruchtbare bodem vallen tot volle bloei zullen komen wanneer de tijd er rijp voor is. Zij functioneren als bakens van licht die ons bemoedigen om vol vertrouwen ons pad te bewandelen.

  Wanneer we tot volle bloei zijn gekomen wordt het tijd om datgene wat we geleerd hebben te gaan delen met anderen. Datgene wat we uitgeven vormt het compost waar andere zaadjes op kunnen groeien. Het is de vrucht van ons wezen, de afspiegeling van ons zijn. Het is de beker waar anderen uit kunnen drinken om hun dorst te lessen totdat zij zelf de beker zijn geworden. Ware creativiteit kun je niet dwingen. Het is er of het is er niet. Het is steeds opnieuw wachten op de juiste impuls. Maken is produceren. Scheppen is de onthulling van ons wezen.

  De ware kunstenaar gaat voorbij de gesproken taal. Hij zet zijn authentieke zijn neer in het collectieve bewustzijn als zijn geschenk, zijn unieke bijdrage, aan het grote geheel.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 6,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

1 juli
We kunnen onze geest vergelijken met een kaarsvlam welke in een glazen houder is geplaatst. De glazen houder stelt de ziel voor. Deze houder draagt een prachtig patroon in zich: het patroon van alle levens, alle ervaringen die we beleefd en doorleefd hebben. Omdat het glas niet helder is, kunnen we het patroon niet goed zien. Door het proces van evolutie, alle ervaringen waar we doorheen gaan, wordt het glas steeds helderder en worden de patronen steeds duidelijker zichtbaar. Ons innerlijk licht begint door ons heen te schijnen en maakt het prachtige patroon, ons ware Zelf, meer en meer zichtbaar voor de buitenwereld…

2 juli
Creativiteit kunnen we niet afdwingen. Wanneer we ruimte geven aan de leegte in ons zal er vanzelf iets nieuws door ons heen gaan stromen. We kunnen geen inspiratie en creativiteit fabriceren. Al datgene wat we vanuit wilskracht willen manifesteren wordt geboren vanuit het ego. Creativiteit is er of is er niet. Wanneer het werkelijk stroomt dan heeft dat met genade te maken. Wilskracht kan het niet opwekken… ×
SERVICE
Contact
 
Vragen