Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 29,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Basisboek statistiek in business (boek)

 • Op weg naar een nieuw bewustzijn (boek)

Basisboek statistiek in business

Dirk van der Laan • ebook • epub

 • Samenvatting
  Statistiek speelt een belangrijke rol in allerlei aspecten van de bedrijfsvoering, bijvoorbeeld bij marktonderzoek, investeringsbeslissingen, accountancycontrole, logistiek en communicatie. Basisboek statistiek in business biedt een heldere basis voor het toepassen van statistiek in het bedrijfsleven. Stap voor stap komen onderwerpen uit de beschrijvende statistiek en de kansrekening aan de orde. Elk hoofdstuk opent met een praktijkcase waarop de behandelde theorie wordt toegepast. Die theorie wordt steeds afgewisseld met korte opdrachten om te oefenen en te checken of je de stof goed hebt begrepen. Aan het eind van elk hoofdstuk vind je kennisopgaven, toegepaste opgaven - van makkelijk naar moeilijk – op basis van praktijkvoorbeelden, en één uitgebreide afrondende opgave. Op de website www.basisboeksib.nl vind je naast samenvattingen, PowerPoint presentaties en de antwoorden op alle opgaven, uitleg over het gebruik van de grafische rekenmachine. Je kunt daar ook leren hoe je statistiek met Excel kunt uitvoeren. Doelgroep Basisboek statistiek in business is geschreven voor hbo-studenten aan economische opleidingen en wordt al jaren met succes ingezet om studenten de beginselen van toegepaste statistiek eigen te maken. Nieuw in deze druk Inhoudelijk verandert er weinig op dit vakgebied, de actualisatie zit hem in de voorbeelden, cases en een aantal opgaven. Ook is er een website met aanvullende informatie.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Dirk van der Laan
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024437863
  Datum publicatie : 03-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen