Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 11,99

PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (PDF)

 • Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (boek)

Bekijk het, voel het en laat het los

Boek 1

Tresi Barros • ebook • epub

 • Samenvatting
  Hoogzwanger was ze toen ik haar leerde kennen, deze kleine Portugese vrouw, Tresi Barros, medium, mijn vriendin. Bij het ontluiken van mijn eigen spiritualiteit kwam zij op mijn pad en dat bleek niet eenmalig, ons pad bleef een tijdje parallel lopen. Het was echter pas toen ik bij haar in huis kwam wonen, dat het idee werd geboren dit boek te gaan schrijven. Dit boek is het boek van Isaak, haar gids en beste vriend. En ik, Elise, mocht zijn pen zijn. Via Tresi mocht ik Isaak ontmoeten en met hem praten. Vol bewondering heb ik naar hem geluisterd. Ik mocht zoveel wijsheden tot mij nemen, zoveel indrukken opdoen, zoveel leren, zoveel ervaren en zoveel antwoorden krijgen op hetgeen voor ons aardse mensen zo moeilijk te begrijpen is. Laat u meevoeren in dit traject van leren en van zelfbewustwording. Laat u overtuigen dat er meer is tussen hemel en aarde. Laat u overtuigen dat we dagelijks begeleiding krijgen van boven. Laat u overtuigen dat er een hiernamaals is en dat God werkelijk bestaat. Dit handboek is er om u te begeleiden in uw zoektocht naar uw ware zelf en ik hoop dat het u, net als mij, keer op keer weer mag helpen, steunen, troosten en ontroeren.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Tresi Barros
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting Isaak & de Schittering
  ISBN : 9789078402046
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  ISAAK HEET U WELKOM 7
  VOORWOORD 9
  INLEIDING 11
  MIJN VERHAAL 13
  EEN GESPREK TUSSEN TRESI EN ISAAK 17
  MIJN GESPREKKEN MET ISAAK 43
  SESSIES MET EEN CLIENT 161
  DE LESAVONDEN 213
  DE WORKSHOPS 279
  REACTIES VAN CLIENTEN 289
  BIOGRAFIE 295
  VAN OEFENPERIODE TOT PRAKTIJK 311
  SLOTWOORD ELISE 345
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,99

PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

ISAAK HEET U WELKOM


Lieve mensen.

Toeval bestaat niet en verheug je op dit nieuws. Al hetgeen je toekomt, komt je toe, omdat je er klaar voor bent. Je bent er klaar voor om het te lezen. Open je hart en open je fysieke zelf. Je mag onderzoekend zijn, sceptisch zijn, maar wees niet afwijzend tegenover onze woorden, want al hetgeen hier voor je ligt, ligt voor je, omdat jij er zelf bewust of onbewust voor hebt gekozen. Het doet er niet toe, de keuze heb je gemaakt en daar mag je jezelf over verheugen. Neem deze informatie tot je en laat ook de informatie doorwerken in je innerlijke zelf. Bekijk het en voel het en geef het een plekje. Stel dat je ooit in eenzaamheid verkeert en je besluit een goede vriend tot je te nemen, dan raden we je aan om het boek weer open te slaan, want wij zijn er altijd en wij koesteren je en wij behoeden je. Doe hetzelfde met jezelf, koester jezelf en behoed jezelf. Op het moment dat je bladert in dit boek, kan het zijn dat je waarheden tegemoet gaat komen, die boven jouw eigen waarheden gaan stijgen. Neem die waarheden tot je en zeg tegen jezelf, ik vertrouw dat het oké is, ik vertrouw dat dit boek tot stand is gekomen door de persoon die fysiek niet meer aanwezig is, maar die geestelijk wel nog leeft in de sferen. En mijn naam is Isaak. En ik hoor bij jullie thuis en ik ben hier bij jullie zo vaak. Ik ben niet zichtbaar voor jullie, maar je kunt wel tot mij spreken via het medium, Tresi Barros. Dit boek is tot stand gekomen via het medium Tresi Barros en via de persoon, Elise Schuitenmaker, die zo toegewijd was in de periode van schrijven, dat ze er letterlijk bezeten door raakte en het woord is een vriendelijk woord, het betekent, zij wist dat zij door moest schrijven en wij hebben haar positief beïnvloed op de manier dat we graag wilden dat zij voortmaakte met het verspreiden van dit nieuws. Wat is de boodschap van dit boek. De enige echte boodschap van dit boek is, dat alles mogelijk is, alles kan en alles is, zoals jij als fysieke mens het wilt. Dus wil jij loslaten, kan jij loslaten. Wil jij zijn, kan jij zijn. Wil jij voelen, dan kan jij voelen. Maar je moet willen. Helaas is het zo, dat niet ieder mens de gevoeligheid heeft, dat wij tot je kunnen spreken, maar we kunnen wel jou beïnvloeden op een positieve manier, op het moment dat jij jezelf voor ons openstelt. En vertrouw op je intuïtie. Op het moment dat jij gaat vertrouwen dat je gevoel jouw leermeester is, dan zijn wij jouw leermeester. Lees dit boek en verheug je op hetgeen je tegen gaat komen. Koester het als je het wilt koesteren. Wil je het niet koesteren, leg het dan op en veilig plekje, tot je bereid bent om het te gaan koesteren.

Wij danken jullie voor jullie begrip en voor jullie bestaan.

Isaak ×
SERVICE
Contact
 
Vragen