Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 5,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De belofte (ePUB)

De belofte

Saskia Mouissie • ebook • epub

 • Samenvatting
  Een indringende short-read over een jongen die op zoek gaat naar zijn vader – en naar zichzelfDe vijftienjarige Douwe was altijd tevreden met de stoere verhalen die zijn  moeder over zijn overleden vader vertelde. Als zij hertrouwt, komt Douwe terecht in een gezin met twee pubermeiden en een stiefvader bij wie hij niet veel goed kan doen. Steeds vaker vraagt Douwe zich af hoe zijn eigen vader zou zijn geweest. Oom Sjoerd, zijn vaders broer, zou hem het meest kunnen vertellen. ‘Een aso en ruziemaker,’ volgens zijn moeder. Zij wil absoluut geen contact met hem. Als Douwe stiekem bij zijn oom op bezoek gaat, hoort hij een verhaal dat zijn leven op zijn kop zet. Maar spreekt zijn oom wel de waarheid?

  De belofte is een indrukwekkend verhaal over een tiener die op zoek gaat naar wie hij is. Een tijdloos thema in een eigentijds verhaal.De belofte is onderdeel van de Best of YA | XS-reeks. Meer lezen uit deze reeks? Lees ook:Mirjam Mous - Girl 6Esther Walraven - Voor YasminDaniëlle Bakhuis - De laatste uren van Josephine DonkersBuddy Tegenbosch - Mijn nacht met Vedder 
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Saskia Mouissie
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Van Goor
  ISBN : 9789000383177
  Datum publicatie : 05-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 5,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen