Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 26,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Vraagbaak Nederlands (ePUB)

 • Beter in Nederlands (boek)

Beter in Nederlands

Eric Tiggeler • ebook • epub

 • Samenvatting
  Met Beter in Nederlands frissen uw studenten hun kennis van de Nederlandse taalregels op. Het boek behandelt in acht hoofdstukken alle belangrijke taalkwesties. De korte, overzichtelijke teksten en vele oefeningen maken dit boek tot een echte praktijkhulp. Over de inhoud Het boek bespreekt belangrijke taalkwesties zoals hun/hen, dat/wat en zinnen als '50% van de mensen vindt/vinden'. Daarnaast leert uw student hoe zij duidelijke zinnen kunnen schrijven in eigentijds Nederlands. Elk hoofdstuk sluit af met een heldere, puntsgewijze samenvatting en afsluitende oefeningen. Dankzij de systematische en laagdrempelige opzet is het boek zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. Online Bij het boek hoort ook een website, met extra oefeningen en een begintoets. Deze toets maakt duidelijk welke onderdelen uit het boek extra aandacht van de student behoeven. Na het doornemen van de hoofdstukken traint de student deze onderdelen met behulp van de extra oefeningen. Wat is er nieuw aan deze tweede druk? Geactualiseerd en uitgebreid; Toevoeging van combinatieoefeningen; Extra oefeningen op de website; Studentvolgsysteem voor docenten. Doelgroep Hbo-studenten.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Eric Tiggeler
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024421718
  Datum publicatie : 07-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 26,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen