Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 13,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Bless You methode (boek)

Bless You Methode

Salomon Charlouis • ebook • epub

 • Samenvatting
  Salomon Charlouis (1951) heeft zijn sporen in de sales en marketing ruimschoots verdiend.
  Van 1973 tot en met 2014 was hij, mede door de hem kenmerkende fl air en humorvolle, authentieke manier van zakendoen, een bijzonder succesvolle marketing en sales professional bij nationale en internationale bedrijven in de Business tot Business (B2B) markt. Daarnaast heeft hij ook bedrijven gereorganiseerd.
  Salomon weet alles van het voeren van authentieke communicatie, zoals telefonische acquisitie en het voeren van optimale, authentieke zakelijke (zoals acquisitie- en strategische) gesprekken. Hij is trainer, coach en mentor en deelt graag zijn passie over communicatie, klantgerichtheid, presentaties, verkoop en marketing met zijn toehoorders en klanten.
  Salomon heeft zijn kennis en ervaring samengevat in de Bless You methode, dat als handboek kan dienen voor zowel startende, als gevorderde en ervaren sales professionals.
  Bless You is een aanrader voor die ondernemers en managementleden die hun omzet en winst willen verhogen, hun klantgerichtheid willen vergroten én een langdurige en duurzame relatie willen opbouwen met zowel bestaande als nieuwe klanten.
  Kortom, een mustread voor iedereen die (nog) succesvoller wil worden in het bedrijfsleven en die wil leren hoe hij tijdens één gesprek met een ‘koude’ prospect, een warme relatie realiseert.
  Als je wilt leren hoe ook jij als onder nemer succesvol in de communicatie, verkoop en marketing kunt worden, lees dan zijn boek Bless You methode of schrijf je in voor zijn coaching of trainingen.
  Dit geldt ook voor je management- of verkoopteam: Salomon Charlouis helpt je met het ontwikkelen en krachtig formuleren van je eigen authentieke bedrijfsvisie.
  Salomon staat bekend om zijn grote betrokkenheid bij zijn klanten, zijn scherpe, humorvolle inzichten en eerlijke feedback.
  www.blessyoumethode.com

  Iedereen is verknocht aan verkocht!
  Maar hoe doe je dat anno 2015?
  Salomon doet er een boekje over open.
  Denk er over na!
  Of beter, pas het toe.
  Of zoals hij adviseert: Bless you!
  René CW Boender
  Brain agent & bestseller auteur
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Salomon Charlouis
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Abiff Limited
  ISBN : 9789082378313
  Datum publicatie : 10-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 13,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen