Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 79,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Verbintenissenrecht (boek)

Cassatie

B.T.M. van der Wiel • ebook • epub

 • Samenvatting
  Deze titel biedt op toegankelijke wijze inzicht in alle facetten van de civiele cassatieprocedure en de prejudiciëlevragenprocedure. De auteurs schetsen een actueel en compleet beeld van deze materie. Zo vormt de uitgave een nuttig hulpmiddel in de gereedschapskist van iedere praktijkjurist. Heeft u te maken met civiele cassatieprocedures en prejudiciëlevragenprocedures? Dan weet u als geen ander dat deze procedures een geheel eigen aard hebben, waarbij vele vaktechnische details een rol kunnen spelen. Cassatie helpt de lezer deze procedures geheel te begrijpen en te doorgronden. De titel vormt voor alle praktijkjuristen dan ook een toegankelijk, compleet en actueel handboek over de talrijke aspecten van cassatie. Zo biedt het steun voor eenieder die zich indirect of direct bezighoudt met de civiele procespraktijk. Op toegankelijke wijze verhelderen de auteurs hoe de cassatieprocedure verloopt en hoe beslissingen van de Hoge Raad tot stand komen. Zowel de materie als de bronnen krijgen daarbij ruime aandacht. De titel biedt daarmee handvatten aan iedere praktijkjurist. De procespraktijk staat niet stil. De uitgave besteedt daarom volop aandacht aan ontwikkelingen als: # digitaal procederen bij de Hoge Raad # ervaringen met de prejudiciëlevragenprocedure # het gebruik door de Hoge Raad van zijn bevoegdheid om kansloze of irrelevante cassatie beroepen direct niet-ontvankelijk te verklaren Uiteraard is de meest recente jurisprudentie voor u verwerkt.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : B.T.M. van der Wiel
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Wolters Kluwer Nederland B.V.
  ISBN : 9789013154764
  Datum publicatie : 09-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 79,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen