Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 16,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Vraagbaak Nederlands (ePUB)

 • Beter in Nederlands (boek)

Check je e-mail en brief

Eric Tiggeler • ebook • epub

 • Samenvatting
  In zakelijke correspondentie wil je je boodschap duidelijk overbrengen. Om een goede brief of e-mail te schrijven moet je dus weten hoe je ontvanger je tekst leest. Check je brief biedt een snelle en efficiënte manier om lezersgerichte brieven en e-mails te schrijven. Over de inhoud Met Check je brief werken studenten in zes korte stappen toe naar een effectieve tekst. Ook leren ze hoe ze ouderwetse, stijve en botte formuleringen kunnen vermijden. Eric Tiggeler geeft voorbeelden van omslachtige en onbeleefde teksten en stelt daar bondige, doeltreffende en vriendelijke alternatieven tegenover. De praktische en concrete aanpak en de gerichtheid op zakelijke correspondentie maken het boek uiterst geschikt voor iedere student of beroepsbeoefenaar. Nieuw aan de tweede druk In deze compleet herziene druk wordt ook aandacht besteed aan: Schrijven voor digitale media Framing Uniek aan dit boek Alles wat je moet weten om tot goede brieven te komen in handzaam boekje Prettig praktisch ingestoken met veel voorbeelden, tips en een checklist Aantrekkelijk geprijsd Doelgroep Hbo-studenten (jaar 1 en 2): communicatie, bedrijfseconomie, commerciële economie, bedrijfskunde MER, international business & languages, small business & retail management, accountancy, financial services management, fiscaal recht en economie, maatschappelijk werk en dienstverlening, hoger toeristisch en recreatief onderwijs. Beroepsbeoefenaren: iedereen die zakelijke correspondentie voert
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Eric Tiggeler
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789058758019
  Datum publicatie : 07-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen