Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 4,46


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De andere kant van de NAM

Hugo H. Meijer • ebook • epub

 • Samenvatting
  Als auteur van dit boek had ik er behoefte aan een aantal zaken uit mijn werkzame leven op papier te zetten. Eenmaal hieraan begonnen vond ik het zo leuk, dat het tenslotte uitmondde in het schrijven van een beknopte biografie. Het verhaal begint bij mijn geboorte in Amsterdam vlak voor het einde van WO2. Na een koopvaardijperiode, die begon in jaar 1963 als scheepsmachinist op 18 jarige leeftijd bij een paar grote Nederlandse rederijen, waarin ik ca. 10 jaren op de Oceanen heb rondgedobberd, volgde een periode van ruim dertien jaren op een elektriciteitscentrale. Het begon bij de elektriciteitscentrale in Velsen Noord en eindigde op de PEN centrale te Diemen (later; UNA, NUON). Daarna kwam de overstap naar de NAM op 40 jarige leeftijd. Het was niet altijd even gemakkelijk, want ik moest een nieuw vak leren, waar de NAM me volledig bij steunde. Helaas is mijn oude werkgever nu vaak negatief in het nieuws. Naar mijn idee is dat niet terecht. Ook de BV. Nederland heeft schuld aan de verzakkingen en aardbevingen in Groningen. Ik had er behoefte aan mijn ervaringen bij deze werkgever op schrift te stellen, om zowel de positieve- als negatieve kanten te belichten.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Hugo H. Meijer
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402166866
  Datum publicatie : 09-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 4,46


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen