Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 9,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De Beer van De Meer Piet Schrijvers (boek)

 • Jan Jongbloed (ePUB)

De andere kant van het succes

Yoeri van den Busken • ebook • epub

 • Samenvatting
  Voetballers vermaken het volk en lijken onschendbaar. Maar dan blijkt dat zij gewoon aardse stervelingen zijn die niet springlevend uit een vliegtuig of autowrak stappen. En ook voetballers kunnen kwetsbaar en afhankelijk raken door zwaar lichamelijk letsel of persoonlijke tegenslagen. Zo werd Rob de Wit getroffen door een hersenbloeding. Tonny van Leeuwen reed zich dood terwijl de wereld aan zijn voeten lag. Sigi Lens overleefde de SLM-ramp. Alfred Schreuder, Henk Houwaart en Jan Jongbloed verloren een kind. Maar de tragische lijst is nog veel langer. Was de rouw om de voetbaltragiek vroeger stil en ingehouden, anno nu veroorzaakt ze een nationale schokgolf. In de zomer van 2017 stond de voetbalwereld stil toen het grote talent Abdelhak Nouri op het veld in elkaar zakte. De Ajacied werd gereanimeerd, maar hield er blijvende hersenschade aan over. Een veelbelovende carrière was in de knop gebroken. Heel Nederland (en ver daarbuiten) leefde emotioneel mee. In De andere kant van het succes praat Yoeri van den Busken met lotgenoten, nabestaanden en betrokkenen. Ze kijken terug op de dag dat voetbal opeens totaal onbelangrijk was geworden.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Yoeri van den Busken
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Just Publishers
  ISBN : 9789089754738
  Datum publicatie : 08-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen