Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 8,96


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Teken van Drie 4 (boek)

 • Teken van Drie 3 (boek)

Het laatste oordeel

L.A. Dawn • ebook • epub

 • Samenvatting
  Op een dag vind Elena een geheimzinnig boek en gebruikt een spreuk waardoor `de drie in een andere tijdslijn terecht komen. Vanaf dat moment gebeuren er rare dingen, worden ze geconfronteerd met vreemde wezens en parallelle werelden. In dit derde deel verliezen de drie magische boekbeschermers, hun kracht door een list van Theresa McFindlay. Theresa doet Elena een voorstel waar ze moeilijk nee op kan zeggen. Als blijkt dat de levensgevaarlijke tovenaar Zafor door Theresa is teruggehaald lijkt alle hoop verloren. Dan krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Maar is het genoeg om te winnen van Zafor en de inmiddels onoverwinnelijke Theresa en haar leger? Recensie: Avontuurlijk fantasieverhaal rond het thema 'macht', in veelal eigentijds taalgebruik, afgewisseld met dialogen. Met de nodige spannings-, griezel- en verliefdheidsmomenten. De sprongen in de verhaallijn zijn groot. Zo ook de diversiteit aan reƫle personages en vreemdsoortige creaturen in verschillende parallelle (fantasie)werelden, waarin de drie herkenbare, hedendaagse hoofdpersonen terechtkomen. Vanaf ca. 13 jaar.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : L.A. Dawn
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402123838
  Datum publicatie : 09-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 8,96


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen