Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 8,96


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Teken van Drie 4 (boek)

 • Teken van Drie 3 (boek)

Orde van de codex bewakers

L.A. Dawn • ebook • epub

 • Samenvatting
  Op een dag vind Elena een geheimzinnig boek en gebruikt een spreuk waardoor â de drieâ in een andere tijdslijn terecht komen. Vanaf dat moment gebeuren er rare dingen, worden ze geconfronteerd met vreemde wezens en parallelle werelden, waar de tijd niet meer recht loopt. In dit tweede deel leren William, Charlotte en Elena dat hun rol als de magische â boekbeschermers⠝ moeilijk is dan ze dachten. Want wie kunnen ze vertrouwen en vooral: wie kunnen ze niet vertrouwen! "Orde van de Codex bewakers" is het spannende en sprookjesachtige tweede deel in de trilogie om kennis en macht. De strijd tussen goed en kwaad is nog maar net begonnen... Recensie "Dit verhaal doet denken aan de 'Narnia kronieken' van C.S. Lewis, waarin gewone kinderen in een geheimzinnige wereld avonturen beleven en een taak moeten verrichten. Het is een spannend, sprookjesachtig verhaal, waarin elfjes, monsters en andere wezens vechten om het toverboek. De hoofdpersonen zijn echter gewone kinderen zonder speciale kwaliteiten en daardoor herkenbaar". (Marian Verstappen-Naus voor Biblion)
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : L.A. Dawn
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402123470
  Datum publicatie : 09-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 8,96


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen