€ 6,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • MEESTERschap voorbij de DOOD (boek)

  • Bakens van Licht (boek)

De Kracht van het Zijn

‘De Heilige en de Hoer’

Yasmin Verschure • ebook • epub

  • Samenvatting
    De transformerende kracht, het vrouwelijke aangezicht van God, is de Wereldmoeder die aan de basis ligt van de totale zichtbare schepping. Om volledig heel te worden en de balans op aarde te herstellen, moeten we afdalen in onze onderwereld om dit ontbrekende deel van onszelf opnieuw te initiëren.

    Onze geamputeerde wederhelft, de kracht van de ontvankelijke en scheppende Moeder, schreeuwt om erkenning. Niet langer kunnen we haar noodkreet negeren. Integratie is de enige mogelijkheid om de overgang te maken naar de nieuwe wereld waarin mannen en vrouwen vanuit wederzijds respect, in Liefde voor het Leven, zullen samenwerken. God is man EN vrouw, het Licht kan alleen bestaan bij de gratie van de Duisternis.

    Maria Magdalena was ongetwijfeld de enige vrouw in de tijd van Jezus die de perfecte balans vertegenwoordigde tussen de heilige en de hoer. De harmonie tussen de bovenwereld en de onderwereld, tussen de hemel- en de hellekrachten, het bovenbewuste en het onderbewuste. Zij had de afdaling in de hel gemaakt: zij doorliep de zeven poorten van inwijding en bracht daarmee haar duistere krachten in balans met haar heiligheid. Zij was optimaal vrouw geworden. Een oervrouw, een oermoeder die een baker kon zijn
    voor het spirituele. Pas wanneer de balans hersteld is tussen licht en donker, wanneer we beide polen omarmen en integreren, begint de mens volledig Mens te worden.

    De veilige beslotenheid van het lieftallige Zweden vormt de bedding waarin Yasmin tijdens haar vision-quest dit proces in alle volheid in zichzelf kon bekrachtigen.
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Yasmin Verschure
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Stichting Shanti, Uitgeverij
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 06-2018
  • Inhoudsopgave
    INLEIDING
    Op zoek naar het geluk / Illusie / Verwondering
    VOORWOORD - De goddelijke kracht van de Moeder
    HET DOEL VAN ONZE ZIEL
    HET LIGT IN JOUW HAND
    - De poort naar heelheid / Interne problemen / Voor een Natuurmens
    REIS NAAR HET BINNENSTE VAN JE ZIEL
    DE HEILIGE EN DE HOER
    MARIA MAGDALENA - LILITH
    HOE KALI / LILITH IN MIJN LEVEN KWAM
    OP ZOEK NAAR EEN VISIOEN
    De kracht van het zijn
    De betekenis achter een Vision-Quest
    Ode aan de natuur
    De eerste dag - Grenzeloze moed / Flexibiliteit
    De tweede dag - Angst voor liefde / Loslaten / Leermeesters
    De derde dag - Ziel en Geest / Creativiteit / Transformatie
    DE SCHOONHEID VAN HET VERVAL
    NAWOORD
    VIER SEIZOENENMEDITATIES
    - DE LENTE
    - DE ZOMER
    - DE HERFST
    - DE WINTER
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 6,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

We zullen ieder voor zich nu de innerlijke keuze moeten maken welke plek we wensen in te nemen in het goddelijke scheppingsplan. Of we onszelf willen verbinden met angst of met liefde, met leven of met dood, met schepping of met totale vernietiging. Het zou wel eens kunnen betekenen dat we wat materiële rompslomp moeten gaan missen. Dat een hoop buitenkant gaat verdwijnen en er ruimte gaat komen voor meer binnenkant. Het zou heel goed kunnen betekenen dat kwaliteit weer de plaats in gaat nemen van kwantiteit. Het zou wel eens kunnen betekenen dat we opnieuw geïnteresseerd raken in elkaar. Dat relaties weer de functie gaan krijgen van echte relaties. Dat we in veiligheid en geborgenheid aan elkaar kunnen groeien, omdat we elkaar in liefde durven te confronteren met onze schaduwzijde. Gewoon, omdat we niet langer bang zijn ons gezicht te verliezen, maar omdat we het meest verhevene in onszelf en anderen naar boven willen halen. Ja het zou wel eens kunnen betekenen dat we gewoon durven te zijn wie we zijn en dat we doen wat we te doen hebben zonder daar nog een waardeoordeel aan toe te kennen. Ieder neemt weer zijn eigen plaats in in het goddelijke scheppingsplan. Niet meer of niet minder, maar gewoon gelijk.

Het spirituele hart vertegenwoordigt het midden tussen Hemel en Aarde en omvat liefdevol het mannelijke en het vrouwelijke in een volledige harmonie. Het is het midden van de weegschaal welke aan de basis ligt van de goddelijke mens. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen