Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 6,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • The doctrine unveiled (ePUB)

De leer ontsluierd

H. C. Curiel • ebook • epub

 • Samenvatting
  Een bijzondere en paradoxale uitgave Ieder van ons worstelt op zijn tijd met het leven, met de soms zeer ingrijpende gebeurtenissen waarmee wij mensen worden geconfronteerd, en met zingevingsvragen die soms vanuit het niets lijken te komen. Wie zijn kop hiervoor niet in het zand wil steken, kan terecht bij tal van religieuze stromingen, zijn toevlucht nemen tot een van de vele zelfhulpboeken of zich wenden tot deze of gene goeroe. Hierover staat in De leer ontsluierd: ‘De eerste en gemakkelijkste keuze is: geloven wat anderen geloven.’ Wie hiermee geen genoegen wil nemen, maar wel op zoek is naar wijsheid en inspiratie, vindt in De leer ontsluierd een onuitputtelijke bron van observaties en aforismen, die kunnen dienen als uitgangspunt voor verdere overpeinzing en meditatie. Verwacht geen hapklare antwoorden, want: ‘Door te zeggen hoe het wel moet, wordt het denken begrensd.’ Neem afscheid van uw vaste overtuigingen en dogma’s, stel u open voor de leer die ‘geen leer’ is en maak contact et het onzichtbare innerlijk. De leer ontsluierd is in zekere zin een paradoxaal uitgave. Immers: woorden zijn in feite geen geschikt medium om de boodschap over te brengen die de auteur voor ons heeft. Gelukkig is dat voor hem geen reden geweest om ons deze bijzondere uitgave te onthouden!

 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : H. C. Curiel
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Uitgeverij Godsspraak
  ISBN : 9789082197143
  Datum publicatie : 02-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 6,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen