€ 9,95


PRINT boek

  € 20,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De Vereffening (boek)

 • De Lotsbestemming (boek)

De Lotsbestemming

de roman die leest als een thriller

Mary van der Valk • ebook • epub

 • Samenvatting
  Maira heeft een gave. Ze ziet overledenen en scant mensen op een intuïtieve wijze. Ze heeft echter besloten hier niets meer mee te doen. Wanneer ze bij toeval in contact komt met Robert, een snelle zakenman, verandert dit op slag. Ze zijn twee uitersten, maar voelen zich tot elkaar aangetrokken. Er wordt een geraffineerde moord gepleegd, waar Robert mee te maken heeft, waarop Maira besluit haar gave in te zetten. Er volgt een lugubere ontdekking en een tweede moord. Op het moment dat Maira achter de feiten dreigt te komen verdwijnt ze. Robert doet er alles aan om te voorkomen dat Maira het volgende slachtoffer zal zijn.

  Drs. Anna Perucci, kunsthistoricus:
  ***** ‘Ontroerend mooi en tegelijkertijd bloedstollend spannend. De Lotsbestemming blijft je bij.’

  Marjolijn Siersema, kunstschilder:
  ***** ‘De Lotsbestemming staat voor mij op één lijn met Saskia Noort en James Patterson. Het neemt je mee en laat je niet meer los. Een absolute aanrader.’

  Joop Pols, ex marinier/ commando:
  ***** ‘Wauw, al lezende liepen de rillingen me over mijn rug. De auteur neemt je mee naar de donkerste diepten van de ziel van een psychopaat. Huiveringwekkend goed.’

  Marja Bot, eindredacteur
  ***** 'Een intrigerend verhaal met veel vaart en actie. Vlot geschreven.
  Een echte pageturner!'

  Mary van der Valk (1958) heeft meerdere boeken gepubliceerd.
  De Lotsbestemming is haar debuutroman. Het is het eerste deel
  van een serie literaire romans met paranormale thriller elementen.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Mary van der Valk
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463450256
  Datum publicatie : 11-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,1 uit 5 reviews)

  16-09-2017
  De Lotsbestemming
  Zeer spannend boek dat je al heel snel grijpt en daardoor moeilijk is weg te leggen. De twee hoofdpersonen, die elkaar bij toeval treffen, blijken heel veel overeenkomsten te hebben die ze samen gebruiken om een dubbele moord op te lossen. Hun zoektocht wordt ernstig belemmerd door een psychopaat. Alles is met elkaar verbonden en toeval bestaat niet. Echt een aanrader!


  Geplaatst door uit Den Haag , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  11-05-2017
  Een aanrader!
  De lotsbestemming is een boek dat vanaf het begin tot het einde heel boeiend is. Je wordt meegetrokken in het verhaal en kan het moeilijk wegleggen. Goed uitgewerkte karakters, een onverwachte plot! Kortom: een aanrader!!

     goede verhaallijn
     goed uitgewerkte karakters

  Geplaatst door uit Noord Holland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  05-05-2017
  Geweldig debuut!
  Wat een heerlijke schrijfstijl om te lezen,het pakt je vanaf de eerste zin,en laat je niet meer los totdat je het hele boek uithebt! Door de gedetailleerde beschrijving van de achtergrond was het makkelijk mee te reizen en mee te leven. Herkenbaar en gevoelig geschreven zonder zweverig te worden. Het verhaal boeit,zit stevig in elkaar en vlotjes geschreven waardoor je je geen moment verveelt.

     Spannend
     Meeslepend
     Nog geen deel 2

  Geplaatst door uit Heerhugowaard , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  14-12-2016
  verrassend goed
  Bij toeval zag ik dit nieuw verschenen boek, mijn moeder had het aangeschaft. Ik verwachtte er eerlijk gezegd niet veel van, ik ken de auteur niet. Maar De Lotsbestemming is een erg fijn boek, spannend ook. Ik merkte dat ik al snel in het verhaal werd getrokken, wilde echt weten hoe het afliep. Ik vond het een waardevol boek, ook doordat het paranormale dingen beschreef. Ik ga het zeker herlezen.

     goede schrijfstijl
     Spannend en herkenbaar

  Geplaatst door uit Noord Holland
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  06-12-2016
  Verbluffend goed geschreven.
  De Lotsbestemming is een boek dat me door de titel direct aansprak. Ik was benieuwd wat de auteur ermee zou bedoelen. Hoewel ik niet echt thuis ben in het spirituele, was dit boek een aangename verrassing die me meesleepte vanaf het begin tot en met het eind. Het zit psychologisch goed in elkaar en heeft een vlotte schrijfstijl, waardoor je het moeilijk weg kunt leggen. Persoonlijk vind ik dit een spannende roman die zeker thrillerachtig genoemd kan worden, maar de paranormale elementen niet schuwt. Het is zeker geen eng boek. Het is wel een boek dat je inzicht geeft in de wanen van een psychopaat en aan de andere kant een liefdesgeschiedenis vertelt waar je je direct door gegrepen voelt. Dit zou zomaar kunnen gebeuren. Ik zie dit verhaal dan ook wel kans hebben om verfilmd te worden. (Mocht het ontdekt worden door een groter publiek). Voor een debuutroman van een schrijfster die eerder voor kinderen schreef, is dit een grote stap in het onbekende. De auteur is echter geheel geslaagd om een zeer goed boek neer te zetten en verdient wat mij betreft een groot leespubliek. De Lotsbestemming is het eerste deel uit een serie en ik hoop dat we niet te lang op de opvolger hoeven te wachten.

     Verrassend plot
     Blijft je bij.
     Te snel uit

  Geplaatst door uit Alkmaar , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 9,95


PRINT boek

  € 20,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen