Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 12,99

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Notengids

dé complete gids over noten!

Arie Evers • ebook • epub

  • Samenvatting
    De Notengids, het eerste complete E-boek waar je informatie vind over alle soorten noten!

    Ben je bewust bezig met gezonde voeding dan mag enige kennis van noten niet ontbreken.

    In dit E-book lees je waar de lekkerste noten vandaan komen en waar je op moet letten wanneer je noten koopt. De Notengids is het eerste E-boek waarin je informatie vind over populaire noten zoals Amandelen, Walnoten, Paranoten, Macadamia's en alle andere gezonde, lekkere noten. Algemene informatie bv. hoe noten groeien en gezondheidsaspecten van noten komen aan bod maar ook hoe je ze kan verwerken in de keuken. Je leest in De Notengids ook over minder bekende noten als Kolanoten, Betelnoten en andere, vaak lokaal bekende, noten waar je wellicht nog nooit van gehoord hebt!
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Arie Evers
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Arie Evers
    ISBN : 9789082370102
    Datum publicatie : 04-2015
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,99

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Hazelnoten als snack worden steeds populairder. Met name de ongebrande witte hazelnoten en versgebrande hazelnoten (met zout mijn favoriete hazelnoot!) zijn erg gewild als tussendoortje.
Bruine hazelnoten (met vliesje erom) worden minder vaak als snack gebruikt omdat het vliesje, in tegenstelling tot amandelen met vlies, de noot een beetje bitter maakt. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen