Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Gedichten uit het leven gegrepen (boek)

 • Gedichten uit het leven gegrepen (ePUB)

De regenboogprinses

De bakker

Ann Alaerts • ebook • epub

 • Samenvatting
  Catherine, de Regenboogprinses, woont samen met haar ouders in een kasteel in Regenboogland. Ze vind haar leven saai en besluit op een dag om op avontuur te trekken en de mensen te leren kennen.

  Als eerste ontmoet ze de familie De Bakker. Dit is een fijne familie waarvan de vrouw het Syndroom van Guillaume Barré heeft. Ze helpt de familie zo goed en zo kwaad te kan. Alles loopt goed totdat Anny, de dochter ontvoerd wordt door haar broer Patrick, die aan de drugs zit.

  Wordt de dochter teruggevonden? Waarom heeft haar broer haar ontvoerd? In deze woelige tijden probeert Lilly, aka Catherine, de familie te helpen. Lukt dit?
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Ann Alaerts
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Ann Alaerts
  ISBN : 9789464000146
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (5 uit 1 reviews)

  05-12-2019
  De regenboogprinses van Ann Alaerts
  Dit is een debuutverhaal, wat ook de voelen is, maar is toch wel vlot te lezen. Het verhaal gaat over een prinses Catherine die wil weten hoe haar onderdanen leven. Ze doet zich voor als een zwerfster die Lilly heet en komt zo in contact met de bakker. Ze komt terecht in het gezin waarvan de moeder ziek is en waar plotseling een van de kinderen verdwijnt. Het verhaal is met veel dialoog geschreven, zit redelijk veel vaart in. In het Vlaams waardoor het als Nederlandse even wennen was. De gebeurtenissen zijn heftig en in tegenstelling tot wat de sprookjesachtige titel doet vermoeden. Als je begint wil je weten hoe het eindigt.

     Heftige gebeurtenissen
     Dialoog
     Vlaams geschreven
     Sprookjesachtig

  Geplaatst door uit Diest , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 5 uit 10

€ 19,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Als eerste komt ze een bakker tegen die 's morgensvroeg op weg is om zijn broden aan de man te brengen. Hij ziet haar liggen op de grond en denkt, och de zoveelste klaploper. Maar toch is er iets aan deze vrouw, waarom hij er toch niet aan kan voorbij gaan. Hij kan er geen vinger opleggen en gaat naar haar toe.
"Hoe heet je?', vraagt hij op vriendelijke toon. Catherine wordt verrast en verbaast wakker.
"Lilly", antwoordt ze, "En jij?"
"Louis, de bakker van het dorp. Ik ben op ronde om mijn broden aan de man te brengen. Heb je honger?"
"Ja, graag als je het niet erg vind wil ik een broodje, om mijn honger te stillen."
"Geen probleem, wil je met me meelopen, dan moet ik deze ronde eens niet alleen doen."
"Graag." En zo krijgt ze haar broodje om te eten en loopt ze met de bakker mee en keuvelt ze met hem.
Zo leert ze onder andere dat hij een vrouw en drie kinderen heeft, die hij allemaal dolgraag ziet, maar het leven toch niet al te gemakkelijk is, daar hij de alleenverdiener van het gezin is. Zijn vrouw Greetje is gehandicapt - ze heeft het syndroom van Guillaume Barré.

Op een ochtend wordt Lilly wakker, er is heel wat beroering.
'Wat is er aan de hand?', denkt ze. Als eerste komt ze Louis tegen, helemaal in paniek, krijgt ze geen woord uit. Daarna gaat ze naar de living, daar ziet ze Greetje, volledig in tranen en de twee zonen. Maar waar in hemelsnaam is Anny? Dan laat Steven een briefje zien. Als je je dochter ooit nog levend wil zien, gelieve de politie niet te willen verwittigen ×
SERVICE
Contact
 
Vragen