Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 11,99

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het verhaal achter Tresi Barros (ePUB)

 • Het verhaal achter Tresi Barros (boek)

De wijsheid van Isaak

Boek 9

Tresi Barros • ebook • epub

 • Samenvatting
  In dit boek wordt u, de lezer, meegenomen in de wereld van Isaak’s wijsheid. Gedurende een jaar hebben een aantal studenten Isaak het hemd van het lijf gevraagd waardoor dit negende boek van medium Tresi Barros en haar gids Isaak ontstond.

   

  Ook dit boek bestaat weer uit de meest uiteenlopende onderwerpen zoals o.a.: meditatie, de betekenis van kleuren, moeder aarde, meesters, chakra’s, reïncarnatie, loslaten maar ook kunt u in dit boek vele persoonlijke ontwikkelingen van de studenten zelf tot u nemen. Keer op keer gaf Isaak hen handreikingen waarmee zij verder konden in hun evolutie.

   

  Een zeer gevarieerd boek met weer ontzettend veel handreikingen om u, de lezer, verder te helpen in uw evolutie. Laat u meevoeren in de wereld van Isaak’s wijsheid in dit boek ‘De wijsheid van Isaak’.

   
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Tresi Barros
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting Isaak & de Schittering
  ISBN : 9789078402091
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord Isaak                                                                       5

   

  Voorwoord Tresi                                                                       7      

   

  Bijeenkomst 3 september 2010                                                    9

   

  Bijeenkomst 8 oktober 2010                                                       61

   

  Bijeenkomst 5 november 2010                                                 111

   

  Bijeenkomst 3 december 2010                                                  165

   

  Bijeenkomst 7 januari 2011                                                       215

   

  Bijeenkomst 18 februari 2011                                                   269

   

  Bijeenkomst 18 maart 2011                                                      307

   

  Bijeenkomst 15 april 2011                                                        339

   

  Bijeenkomst 24 juni 2011                                                         373

   

  Bijeenkomst 15 juli 2011                                                                       413

   

  Wie ben ik?                                                                             441
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,99

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Voorwoord Isaak

 

 

Lieve kinderen, lieve mensen,

 

Isaak onderricht graag. Welk onderricht jullie willen ontvangen hangt van jullie af, maar graag willen wij onderricht geven. Maar weet lieve kinderen, we kunnen niet onderrichten zonder studenten. De studenten die zichzelf beschikbaar hebben gesteld tijdens dit onderricht in dit landgedeelte zijn studenten waar wij trots op zijn.

 

Elke student komt met zijn verhaal, met zijn zwakheid of desnoods zijn kracht, zijn probleem of zijn hoop of wanhoop, verdriet of blijdschap. Elke student heeft zichzelf opengesteld om die tijd met ons door te brengen. De tijd van leren, begrijpen wat ons onderricht eigenlijk hen wil aanreiken. Een student is pas een student als hij het toepast en kinderen zijn kinderen om te groeien tot volwassenheid. Volwassen kun je zijn in het lichaam, maar ben je nog kind in je groei van spiritualiteit of emoties, dan ben je nog niet volwassen. Omdat het woord volwassen betekent dat je jezelf zo moet voelen.

 

Ontspan op het moment dat je in paniek wilt raken. Ontspan als je jezelf eenzaam voelt. Ontspan als jij liefde nodig hebt en die liefde niet kan vinden op dat moment. Ontspan als je lichaam je zeer doet of je geest je zeer doet. Neem ontspanning tot je puur door het woord ontspan. Op het moment dat je negatieve gedachtes hebt ontspan, positieve gedachtes ontvang. Blijdschap ontvang, negativiteit ontspan.

 

Hoe simpel kan onze leerstof zijn? Simpeler dan dit kunnen we het niet maken, maar jullie taal moeten we wel begrijpen en we begrijpen jullie taal alleen maar door het voelen van jullie innerlijke zelf en dat is voor ons weten. Nu hoort elk kind te weten welke taal hij gaat vertegenwoordigen in zichzelf en spreek daarover en ontspan.

 

Mijn naam is Isaak, ik ben meester door de tijd van evolutie. Jullie hebben getallen zoals jaargetallen; wij hebben geen tijd, we hebben alleen maar de ruimte om ons te beleven zonder tijd maar we schikken ons aan jullie tijd. Daarom hebben jullie horloges en daar kijken wij graag naar. Maar elke tijd die jullie vertegenwoordigen moet een tijd zijn van geluk. Is dat niet zo, ontspan en zeg tegen jezelf: “Ik ga mijzelf gelukkig maken, en ik geef geluk aan mijn broeders.” Geef, kinderen, en ontspan tijdens het ontvangen.

 

Keer op keer hebben wij nu het woord ontspannen genoemd omdat jullie zijn vaak gespannen en waarom? Simpelweg omdat jullie niet ontspannen. Meditatie is een vorm van acceptatie. Je mediteert en je accepteert wat je voelt. Adem in en adem uit en weer het woord ontspan. En kinderen, als jullie dat woord in gedachtes keer op keer tegen jullie eigen voertuig zeggen, dan kunnen wij jullie nu vertellen dat je voertuig gaat ontspannen.

 

Namasté voor jullie allen, Isaak ×
SERVICE
Contact
 
Vragen