Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Beter nooit dan laat (ePUB)

 • Beter nooit dan laat (boek)

De zwarte Messias

Chika Unigwe • ebook • epub

 • Samenvatting
  Londen 1796. Doodop en overmand door emoties vertelt de oude Gustavus Vassa het verhaal van zijn turbulente leven. Als kind wordt hij samen met zijn zus in Nigeria gekidnapt en verkocht als slaaf. Vassa reist de bewoonde wereld rond, van Amerika tot Europa, en wroet zich een weg naar de vrijheid. Hij leert zichzelf lezen en schrijven, trouwt met een beeldschoon blank Brits meisje, en wordt een belangrijke stem in het verzet tegen de slavernij.De zwarte messias is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Chika Unigwe heeft het wilde leven van Gustavus Vassa herschreven tot een magistraal epos en een tijdloos liefdesverhaal. Maar De zwarte messias is ook een meeslepende avonturenroman die de lezer binnenlaat in het ruim van slavenschepen en de achterkamers van de achttiende eeuw.

  Chika Unigwe (Nigeria, 1974) won als debutante de Commonwealth Short Story Award. Haar carriere nam een hoge vlucht met de romans Fata Morgana en Nachtdanser. Unigwes werk verschijnt in het Engels, Italiaans, Duits en Hongaars. In 2012 werd zij genomineerd voor de Wole Soyinka Prize for Literature (de Afrikaanse Nobelprijs) en won ze de Nigeria Prize for Literature.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Chika Unigwe
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
  ISBN : 9789460422324
  Datum publicatie : 05-2013
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen