Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 51,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Theorie (ePUB)

 • Boekhouden voor het hbo deel 2. Theorie- en opgavenboek (boek)

deel 2 opgaven

Sascha Nieuwboer • ebook • epub

 • Samenvatting
  Boekhouden voor het hbo is een methode voor het economische onderwijs in het hbo. Dit tweede deel behandelt twee grote onderdelen van het vak: Deel A: boekhouden voor industriële ondernemingen. Deel B: fiscale verslaggeving, deelnemingen en consolidatie, fusies en overname. Dit opgavenboek hoort bij Boekhouden voor het hbo, deel 2 − Theorie (ISBN 9789024427833). De belangrijkste kenmerken van Boekhouden voor het hbo zijn: sterke didactische opbouw, waardoor de boeken ook zeer geschikt zijn voor zelfstudie; compacte maar volledige behandeling van de onderwerpen; duidelijke theoretische uitleg met veel uitgewerkte voorbeelden; helder taalgebruik; overzichtelijke en gestructureerde vormgeving met margewoorden; index met vaktermen; vermelding van de meest voorkomende vaktermen in het Engels. Op de bijbehorende website vind je o.a.: opgaven bij de acht aanvullende theoriehoofdstukken; Excel-werkbladen voor het maken van de opgaven; uitwerkingen van de opgaven in Excel. In het bijbehorende theorieboek zijn de fiscale hoofstukken 14 en 15 volledig herschreven. In deze derde druk van het opgavenboek zijn de opgaven bij deze hoofdstukken sterk uitgebreid en volledig herzien.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Sascha Nieuwboer
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024427864
  Datum publicatie : 03-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 51,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen