€ 7,75

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 7,75

Meer van deze auteur


  • Delta-3, NL Special Agent (PDF)

Delta-3, NL Special Agent

De Vuurtoren Groep

Jérôme Schmidt • ebook • epub

  • Samenvatting
    Delta-3, NL Special Agent Jerry Hofman, maakt deel uit van het Delta-Project. De gewezen F-16 piloot treedt niet geheel vrijwillig toe tot deze nieuwe speciale eenheid. Een eenheid die zijn gelijke niet kent. Hun taak? Nederland ten koste van alles te beschermen tegen binnenlandse en buitenlandse dreigingen. Bij het uitschakelen van een terroristische cel in Utrecht, komt Jerry als Delta-3 een groter en gevaarlijker complot op het spoor. De mysterieuze organisatie 'De Vuurtoren Groep' is een nietsontziende tegenstander, die de nieuwste technologieën inzet om Nederland en de Nederlandse bevolking te onderwerpen. Zal Delta-3 slagen in deze missie op Nederlands grondgebied? Een missie die de toekomst van Nederland zal bepalen.

    Dit E-book is de eerste in een reeks van verhalen over Jerry Hofman, Delta-3.
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Jérôme Schmidt
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
    Uitgeverij : Jérôme Schmidt
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 08-2018
  • Inhoudsopgave
    N.v.t.
  • Reviews (8 uit 5 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

    23-09-2018
    Spannend maar snel uit
    Een spannend verhaal met een soort Nederlandse James Bond. Leest snel en zonder haperingen. Boek was snel uit, al komen er nog meer delen geeft de schrijver aan. Benieuwd naar volgende deel.

       Veel actie
       Gebruik van hypermoderne technology
       Snel uit

    Geplaatst door uit Noodr-Holland , leeftijd 20-29
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    19-09-2018
    Spannend verhaal
    In één ruk uitgelezen. Dit boek vraagt om meer. De kwaliteit van de schrijver groeit met ieder boek dat hij voortbrengt.

       Clif hanger, we kunnen dus meer ver
       Wapen details

    Geplaatst door , leeftijd 60-69
    Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


    14-09-2018
    Leesbaar
    Leest makkelijk maar graag wat langer volgende deel

       Actueel
       Leest makkelijk en ontspannen
       Kort
       Wachten op volgende deel

    Geplaatst door uit Drechterland , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    03-09-2018
    De eerste Nederlandse geheim agent?
    Een spannende actiethriller. Leuk dat het verhaal zich in Nederland afspeelt. Sommige dingen zijn echt herkenbaar (Breda). Boek is moeilijk weg te leggen. Toegegeven, een echte 007 hebben we nog niet in Nederland. Volgens de schrijver nu wel. Dat zullen de volgende delen wel moeten bewijzen. Ik kijk uit naar het volgende verhaal over Delta-3.

       Spannend
       Speelt zich af in Nederland
       Nog geen gevestigde naam

    Geplaatst door uit Breda , leeftijd 30-39
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    03-09-2018
    Snel actieverhaal
    Makkelijk te lezen. Er zit snelheid in het verhaal, waarin veel actie zit. Nieuwe en oude technologische hulpmiddelen worden door elkaar gebruikt. Verhaal had wat langer gemogen, al komen er nog meer delen dacht ik te lezen.

       Snelheid
       Veel actie
       Kort verhaal

    Geplaatst door uit Utrecht , leeftijd 30-39
    Waardeert het boek met een 7.5 uit 10

€ 7,75

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 7,75

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Jerry keek snel op en zag een schittering boven bij het centraal station. Door zijn ervaring wist hij, dat deze schittering van de richtkijker van een geweer kwam. Er lag een scherpschutter. De schutter had een half uur eerder zijn positie ingenomen en zijn HK417 scherpschutter geweer op het tweepoot affuit stabiel neergezet. Het dak van het centraal station was een uitstekende locatie om het hotel in de gaten te houden. De Schmidt & Bender richtkijker op het geweer, gaf hem een gedetailleerd zicht op de kamer van Caroline. Een dag eerder had hij, vroeg in de ochtend, aan een van de lantaarnpalen een onopvallend wit lintje opgehangen. Er was hem verteld dat hij mogelijk een opdracht zou krijgen. Het doel zou zich in het hotel aan de overzijde van het station bevinden. Hij was meteen op verkenning gegaan en had het lintje opgehangen. Voor een voorbijganger iets onschuldigs. Voor hem een belangrijk instrument. Hij had gemerkt dat de windvlagen rond het station onvoorspelbaar waren. Ze kwamen uit het niets opzetten, hij zag zijn windvaan onregelmatig alle kanten op gaan. Toch was zijn eerste schot een voltreffer. Hij zag de vrouw neervallen. Zijn tweede schot miste de man. Jerry hoorde de tweede inslag. Net naast hem in het kozijn van de balkondeur. Hij wilde Caroline in veiligheid brengen en trok aan haar arm. Die was slap. Hij keek op en zag dat Caroline dood was. Een kogel had doel getroffen in haar hoofd. De impact van de kogel, had een deel van haar hoofd weggeslagen. Bloed en een deel van haar hersenen was tegen het raam van de balkondeur uiteengespat.

Jerry was razend, maar had nu geen tijd om boos of zelfs verdrietig te zijn. Hij moest nu zo snel mogelijk uit het hotel wegkomen. Hij greep naar zijn FN 509 double action pistool. Weer een kogelinslag, nu in de muur. Jerry keek kort naar beneden en zag een wit busje de straat inrijden. Vier mannen in zwart pak liepen naar de ingang van het hotel. Hij wist dat dit het moordteam was. Als een scherpschutter niet slaagde in zijn opdracht, dan was er altijd weer het moordteam om de klus te klaren. Een voorspelbare, maar zeer effectieve aanpak. Snel verliet Jerry de kamer en rende langs de liften richting de brandtrap. Vanaf de derde étage zou hij zo beneden zijn. Voordat hij de trappen begon af te dalen schroefde hij de geluiddemper op zijn pistool. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen