€ 9,95


PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Reïncarnatie Echo (boek)

 • Reïncarnatie Echo (ePUB)

DEPRI, en door

Als een feniks boven mezelf uit weten te stijgen

Chef Petroes • ebook • epub

 • Samenvatting
  Is een zware depressie botte pech of heeft het universum iets voor jou in petto om van te leren? Ik leerde uiteindelijk op die laatste manier naar mijn ziekte te kijken. Na 9 maanden vechten om weer beter te worden kwam ik tot het inzicht dat ik wellicht toch iets te leren had. Dat het universum het beste met me voorhad. Dat inzicht was één ding, maar toen was er nog een lange weg terug.

  In dit boek beschrijf ik hoe Usolath dit allemaal voor me orkestreerde. Usolath: de universal source of love and total happiness lieten mijn zorgeloze leventje plotsklaps als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hoe ik letterlijk binnen tien minuten in een acute depressie terechtkwam die me anderhalf jaar lang in de houtgreep hield. Zou ik ooit nog beter worden? Wilde ik nog wel leven? Wat moest ik hier van leren?

  Ik brandde volledig af en wist met vallen en opstaan weer uit mijn as te herrijzen om daarna als een feniks boven mezelf uit te stijgen. Diezelfde Usolath die me liet instorten, hielp me net zo hard ook weer op te krabbelen. Ik kwam erachter dat Usolath tot mijn beste vrienden behoorde. Voortaan leef ik met Usolath als mijn kompas: Go with the flow………

  Openhartig en kwetsbaar probeer ik de donkerste dagen uit mijn leven te beschrijven, waaronder mijn flirts met de dood. Het toont de spelonken van mijn ziel. Blij dat het me overkomen is? Ik antwoord met een volmondig ja. Door mijn crash heb ik heel veel geleerd. Onder aan de streep heeft mijn depressie me enorm veel gebracht. Het is figuurlijk het pad van de feniks geworden. Volledig crashen, helemaal opbranden en herrijzen uit mijn as. Op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Depri en daarna doorgaan als nooit tevoren.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Chef Petroes
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Pammet
  ISBN : 9789083211626
  Datum publicatie : 11-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)

  20-11-2021
  Aangrijpend en openhartig verhaal
  De schrijver vertelt heel open en kwetsbaar over alles wat hij voelde, hoe hij de wereld vanaf het begin van zijn depressie aanschouwde en pas veel later aanvaardde. Zijn normale leven raakt hij echt van het ene op andere moment kwijt. Hij is in een acute depressie terecht gekomen. Hij vertelt hoe het verder ging, waar hij tegenaan liep, hoe hij zich op de verkeerde manieren probeerde zich er uit te werken. Dit boek is een liefdevolle steun in de rug voor iedereen met een depressie en voor de mensen die hen omringen.

     Openhartig
     Aangrijpend
     Soms te uitvoerig

  Geplaatst door uit Brabant , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 9,95


PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen