Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 5,11


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De Duistere Orde der Witzusters (boek)

 • 1 (ePUB)

Dodelijk Familieverleden

Remo Pideg • ebook • epub

 • Samenvatting
  Dit boek gaat over een uitmuntend Antwerps rechercheur Moordzaken die door een stom toeval van een Cold Case oog in oog kwam met zijn eigen duistere familieverleden. Vier personen spelen daarin de hoofdrol. De rechercheur Dominique Degryse, door de vrienden kortweg ‘Dom’ of minder vaak ‘DeeDee’ genoemd, zijn rechterhand inspecteur Willy Lemmens, zijn eeneiige tweelingzus Donia Esyrged en de schouwarts (lijkschouwer) Dorrie Verbraecken. Hij laat zich liever Doc noemen. Dominique is de enige die zijn echte voornaam kent. Het familiediaspora van Dom draagt een gigantisch, allesomvattend wereldgeheim in zich, doorheen de eeuwen, tot zelfs lang vóór Christus. Elk gebaar, elke gedachte en elke handeling legt een spoor vrij die de verdere geschiedenis van de mensheid in een bepaalde richting kàn en zal duwen. Door een reeks onvoorziene coïncidenties die zich in het verre duistere, duizenden jaren oude diaspora–verleden van deze rechercheur heeft er zich een onvoorzien roestig tandwiel van Vader Tijd in beweging gezet en vreemde toekomstsgebeurtenissen ontlokt die in principe nooit hadden mogen ontstaan.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Remo Pideg
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789464183092
  Datum publicatie : 10-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 5,11


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen