Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 5,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Never Ending Education (ePUB)

 • Never Ending Education (PDF)

Easycratie in het Onderwijs

Martijn Aslander • ebook • epub

 • Samenvatting
  Werkdruk en gebrek aan regelruimte houdt leraren en onderwijsondersteuners weg van de essentie en blokkeert ruimte en tijd. Waarom is dit zo complex? 'Easycratische' benaderingen kunnen hierbij helpen: De schrijvers nemen u mee naar een werkwijze waarin niet alleen het systeem, maar ook de mindset geflipt wordt. Ze bespreken digitale applicaties die de leraar een paar uur per week aan administratie kan besparen en doen creatieve voorstellen om bestaande wetgeving om te buigen in penibele tijden. Easycratie in het Onderwijs is een betaboekje: Een boekje dat Nooit Af is. De ontwikkelingen gaan duizelingwekkend snel. Zo is er goede kans dat er over een paar jaar apps bestaan, die zo snel en accuraat zijn dat het veel andere tools overbodig maakt. En dat is prima. Dat hoort bij de tijd waarin we leven, waarin alles steeds vaker permanent in een beta-staat verkeert. Om die reden komt dit boekje met een digitale bronnenlijst, waarin u met een niet-cyclische regelmaat, een update van de tools kunt verwachten.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Martijn Aslander
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Pixie Creations
  ISBN : 9789492902122
  Datum publicatie : 01-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 5,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen