Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 15,75

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Een toekomst als Virtual Assistant: iets voor jou?

Mirelle Petit • ebook • epub

 • Samenvatting
  Ben jij managementassistent, secretaresse of Office Manager en merk je dat je niet meer meekomt? Dat er vraag is naar nieuwe competenties en vaardigheden? Of ben je bezig na te denken over een beroepskeuze en wil je aan de slag als zelfstandig ondernemer? Wist je dat er schreeuwende behoefte is aan Virtual Assistants? Zou het niet fijn zijn om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid op de toekomst je vak kunt uitoefenen?

  Misschien ben je zelfs inmiddels al gestart als Virtual Assistant maar heb je nog veel vragen en kun je wel wat hulp gebruiken.
  In dit boek zet Mirelle Petit uiteen wat het werken als Virtual Assistant behelst. Zij neemt je mee op haar reis en hoopt je hiermee te inspireren.

  Na het lezen van dit boek:
  * heb je inzicht in wat er komt kijken bij het werken als Virtual Assistant
  * weet je wat je in huis moet hebben om een goede Virtual Assistant te zijn
  * weet je met welke online tools je moet werken om je werk in weinig tijd te doen
  * weet je hoe je goed kunt communiceren met je klanten
  * weet je hoe je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de bedrijven van je klanten

  Mirelle Petit is een succesvolle onderneemster, die samen met haar businesspartner Mariëlle Elsing, inmiddels twee bedrijven rond Virtual Assistants leidt.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Mirelle Petit
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Mirelle Petit
  ISBN : 9789090322186
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave

 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 15,75

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Met het schrijven van dit boek wil ik meer bekendheid geven aan het vak Virtual Assistant. Er vindt een verschuiving plaats in de ondersteunende beroepen en functies, zoals secretaresse, waardoor er steeds meer behoefte is aan VA’s en meer informatie over het vak.

In dit boek zet ik helder uiteen wat het werken als Virtual Assistant behelst, waar je aan moet denken, waar je op voorbereid moet zijn en hoe je dat doet, welke tools je kunt gebruiken en hoe belangrijk communicatie is. Ik neem je voor een deel ook mee op mijn reis, met alle ups en downs, en hoop je hiermee te inspireren om ervoor te gaan.
Ik wens je veel leesplezier en hoop dat dit boek je stimuleert om de stap te zetten en voor jezelf te bepalen wat jij nog nodig hebt om een succesvolle Virtual Assistant te worden. Want uiteindelijk is het een kwestie van durven en doen!
×
SERVICE
Contact
 
Vragen