Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 12,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Eet om ziekte te verslaan

William Li • ebook • epub

 • Samenvatting
  ‘Dit boek verandert de manier waarop je over je lichaam denkt en de keuzes die je maakt wanneer je boodschappen doet, kookt of uit eten gaat.’ – Cindy Crawford ‘Dit is een fascinerend verhaal over de kracht van voedsel, een reflectie op gezondheid en een praktisch hulpmiddel om ervoor te zorgen dat we zo lang mogelijk van het leven genieten.’ – Bono, leadzanger U2 en activist

  In 'Eet om ziekte te verslaan' legt William Li uit hoe je lichaam dankzij je eetgedrag in staat is zichzelf te genezen van allerlei ziekten. Li baseert zich op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en schrijft zowel informatief als praktisch. Li behandelt de wetenschap van genezing en preventie en geeft strategieën waarbij eten je gezondheid actief stimuleert. We hebben de kracht van ons lichaam om onze gezondheid te transformeren en te herstellen al te lang onderschat. Eet je een weg naar een betere gezondheid. De methode is heel eenvoudig: kies 5 voedingsmiddelen (uit een lijst van 200), en eet ze 5 keer per dag om je 5 afweersystemen te versterken. Je hoeft dus niet op dieet, je neemt gewoon de gezonde voedingsmiddelen die je toch al lekker vindt bewust op in je maaltijden. Het zijn ingrediënten als pruimen, kaneel, zuurdesembrood, rode wijn, bier, zwarte bonen, olijfolie en kazen als Camembert en Cheddar. Baanbrekend arts en wetenschapper dr. William Li bewijst in 'Eet om ziekte te verslaan' dat meer dan 200 gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen o.a. kanker kunnen vertragen, het risico op dementie kunnen verminderen en ook tientallen andere ziekten kunnen tegengaan. 'Eet om ziekte te verslaan' is een levensveranderend handboek met details over deze genezende voedingsmiddelen en de vijf afweersystemen van het lichaam:
  - angiogenese
  - regeneratie
  - microbioten
  - DNA-bescherming
  - immuunsysteem. William Li is een wereldberoemd arts en wetenschapper, met als specialisatie angiogenese (een van de vijf afweersystemen). Hij heeft belangrijke bijdragen geleverd aan het onderzoek naar meer dan 70 ziekten. Zijn TED Talk is meer dan 11 miljoen keer bekeken.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : William Li
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Kosmos Uitgevers
  ISBN : 9789021572420
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen