Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 7,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het volk van Danu (ePUB)

 • Het volk van Danu (boek)

Eilandgodinnen

Margareth Hol • ebook • epub

 • Samenvatting
  Vijf vrouwen besluiten met elkaar een retreat te houden op een eilandje voor de kust van Portugal. Aty heeft een vechtscheiding achter de rug. Hester rouwt om haar overleden zoontje. Thea weet niet of ze nog wel verder wil met haar man. Peppy verlangt naar een kind, maar heeft een verhouding met een getrouwde man. Ditte leeft haar hedonistisch bestaan vol verve maar verlangt naar succes. De archetypes van godinnen geven de vrouwen gedurende hun verblijf, stof tot nadenken. Welke eigenschappen herkennen ze in zichzelf? De zoete verleidingen van Aphrodite, het huiselijke van Hestia, de symbiotische relaties van Persephone of de onafhankelijkheid van Artemis? Ze gaan actief aan de slag met hun dromen en verlangens. Het worden dagen van bewustwording, met een lach en een traan. Kunnen verkregen inzichten het verschil maken? De auteur liet zich inspireren door een retreat, waar zij zelf aan deelnam en verbaasde zich over het effect van reflectie en ́me-time ́ op de levens van de deelneemsters.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Margareth Hol
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Uitgeverij Village
  ISBN : 9789461852939
  Datum publicatie : 10-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 7,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen