€ 14,95


PRINT boek

  € 34,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Excelling in freedom (ePUB)

 • Excelleren in vrijheid (boek)

Excelleren in vrijheid

Een recept voor persoonlijke ontwikkeling

Peter Roemeling • ebook • epub

 • Samenvatting
  EEN BIJDRAGE AAN EEN MOOIERE WERELD

  Met dit boek hoop ik jou te inspireren met een visie op persoonlijke ontwikkeling. En je aan te sporen meer zelfkennis te verkrijgen en bewuster te worden van jezelf, zodat je jezelf (verder) ontwikkelt. Ik ben ervan overtuigd dat mensen die bewuster zijn van zichzelf ook bewuster worden van hun omgeving. Dat heeft een positieve weerslag op de omgeving die hierdoor dus meeverandert. Zo draag jij bij aan een mooiere wereld. Samen zetten we op deze manier kleine stapjes op weg naar meer vrijheid.

  Review van een lezer: “Dit boek heeft mij een heldere spiegel voorgehouden toen ik al tijden zoekende was naar wat ik eigenlijk wilde. Daar kwam ik niet uit. Door het lezen en vooral door het invullen van de scores bij elk hoofdstuk werd mij duidelijk dat ik volledig uit balans was. …. Tijd voor een andere aanpak met een duidelijke richting … Heel fijn dat dit boek bij mij tot zo’n helder zelfinzicht en tot aanpak heeft geleid!”

  Excelleren in vrijheid | Een recept voor persoonlijke ontwikkeling is een nuttig en waardevol handboek voor iedereen die behoefte heeft aan handvatten, meer structuur en aansprekende voorbeelden om sturing te geven aan zijn of haar eigen leven. Duik in de levens van bekende mensen en maak kennis met zes waarden voor persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van de visies van bekende filosofen zoals Socrates, Hartman, Arendt en Bieri beschrijft het boek waarom deze waarden universeel zijn voor elk mens.

  Vervolgens kun je onderzoeken in welke mate ze betekenis hebben voor jou. Met dat inzicht stel je je eigen recept voor jouw persoonlijke ontwikkeling samen. Wie hiermee aan de slag gaat, creëert voor zichzelf de ruimte om te ‘Excelleren in vrijheid’.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Peter Roemeling
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : De Zwerm Groep | Peter Roemeling
  ISBN : 9789081216333
  Datum publicatie : 06-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,95


PRINT boek

  € 34,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen