€ 14,14


PRINT boek

  € 23,23

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Frisse blik (boek)

Frisse blik

Anders kijken naar dingen die normaal zijn geworden

David van Valkenburg • ebook • epub

 • Samenvatting
  We leven in een wereld gekenmerkt door technologie die ons verbindt en tegelijkertijd polariseert. We worden overspoeld met meningen, oordelen en negatieve energie. Ondertussen verlangen we naar meer nuance en meer liefde. Wat we nodig hebben, is niet de vernauwing van ons blikveld, maar juist een ‘Frisse blik’.

  In dit boek schetst David van Valkenburg ‘anders kijken’ als middel om de wereld mooier en beter te maken met positieve energie. Het gaat om anders kijken naar jezelf, relaties, ouderschap, werk en organisaties, veiligheid, ondernemen, aandacht, gezondheid en het leven. Vanuit meer perspectieven kijken naar hetzelfde, los van goed of fout. Anders kijken naar dingen die - vaak onbewust - normaal zijn geworden.

  Dit boek staat vol inspiratie en inzichten om anders te kijken. ‘Anders kijken’ is een kunst die je gaat helpen beter te navigeren in onze onzekere wereld. Het is een manier om de aanwezige variëteit en complexiteit te zien en te omarmen. Gun je jezelf een frisse blik en ga je mee op dit avontuur?

  David van Valkenburg (1981) is vader van drie kinderen, ondernemer, fervent hardloper, facilitator en inspirator die bedrijven helpt met ‘anders kijken’ naar werk, mensen en veiligheid. In dit boek heeft hij zijn persoonlijke verhaal en inzichten op diverse gebieden gebundeld.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : David van Valkenburg
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Humans@Work
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 06-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,14


PRINT boek

  € 23,23

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen