Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 14,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Gevoel is heel logisch (boek)

Gevoel is heel logisch

Joke Bruggenkamp • ebook • epub

 • Samenvatting
  Ongrijpbaar en frustrerend. Zo ervaren veel bèta's en andere nuchtere mensen hun gevoelsleven. Wie zijn gevoelsleven niet snapt, raakt erin verstrikt en zet veel op het spel: relaties, carrières en levensgeluk. Voor je het weet, zwaai je met een onbegrijpelijk rotgevoel je partner, kinderen of collega's uit. Dit boek brengt daar verandering in. Praktisch boek over gevoel voor mensen die met beide benen op de grond (of in de klei) staan. - Antoinette Horst, bedrijfsarts Aanrader voor mensen die moeite hebben om te voelen. - Els van Rijn, directeur behandelzaken Psy-zo! Prachtig hoe iets 'vaags' als gevoel zo concreet en praktisch beschreven wordt. -Bart van den Belt, eigenaar Zakelijk Succes Academy Het boek helpt om het praten over gevoel eenvoudiger te maken. Zo vergroot je de kennis van je eigen gevoel. - Jan Korte, manager voetbalzaken FC Emmen Heldere beschrijving van wat er in onze hersenen gebeurt bij emoties. - Anneke Boersma, organisatieadviseur
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Joke Bruggenkamp
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Het Boekenschap
  ISBN : 9789492723246
  Datum publicatie : 10-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen