€ 10,00

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Business Unusual (ePUB)

 • Business Unusual (boek)

God is steeds vergrotend en scheppend bezig

god kennen

Klaas Wagenaar • ebook • epub

 • Samenvatting
  een klein opzienbarend boek, dat uw gedachten en gebed zal verruimen met nieuwe inzichten geopenbaard in de bijbel .
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Klaas Wagenaar
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : K.Wagenaar
  ISBN : 9789082473308
  Datum publicatie : 01-2016
 • Inhoudsopgave
  Hoofdstuk 1 God kennen
  Hoofdstuk 2 Het liefhebbende leven
  Hoofdstuk 3 Het gebed des heren
  Hoofdstuk 4 De explosie van Gods liefde in China
  Naschrift
  Websites
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 10,00

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Als er één gebed uit Gods hart gegrepen is, dan is het wel het gebed van Jabes uit 1Kron.4:10. Jabes riep God aan: “Wil mij toch overvloedig zegenen en mijn gebied vergroten.’ En God schonk wat hij had gevraagd. Dat was een grote uitdaging waar Jabes om vroeg. En God ging op die uitdaging in!

Ron van der Spoel hield een diploma-uitreiking voor afgestudeerde theologiestudenten in een land waar veel aanslagen op kerken plaatsvinden. Èén van de studenten was kerkleider van één van de kerken, waar recentelijk een aanslag was gepleegd. Ron vroeg hem of hij weer gewoon kerkdienst hield in die kerk. Ja, doorgaan met troosten, medeleven en helpen. Met veel gebed voor de extremisten om ondanks alles hen te leren vergeven en liefhebben met de liefde van de Heer.

Op 7 januari 2015 vond de aanslag op Charlie Hebdo plaats De reden van deze journalistenmoord was, dat zij satirische spotprenten over de moslims tekenden. Je Suis Charlie is een leus die de wereld rond ging. En later dat jaar op vrijdag 13 november vonden de aanslagen in Parijs plaats, 128 willekeurige slachtoffers zijn ten prooi gevallen aan deze extremisten/ martelaren van IS. De reactie van veel mensen in de samenleving is angst voor moslims en een afkeer van de islam. De ware christen heeft deze afkeer niet. Hij bidt in bewogenheid voor al die moslims die in angst leven voor Allah, niet wetend of ze in het paradijs zullen komen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen