Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 3,36


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Gods Herstelplan voor Israel

Cornelis Seinen • ebook • epub

 • Samenvatting
  Dit boek gaat over het ongelofelijke verhaal dat in het begin der tijden al een heel mooi precies Goddelijk plan is ontworpen om deze wereld tot herstel te brengen. De natie Israël zal daarin het licht der wereld zijn. Dit is een gefaseerd herstelplan. Dit jaar zal er een grote verwoestende Midden Oosten oorlog uitbarsten in een twaalf dagen tijdraam, 23 Augustus - 3 September 2019. In dit boek wordt u met de Bijbel als leidraad meegenomen op ontdekkingsreis. Een aantal profetieën opgetekend in Bijbelboeken worden in deze oorlog vervuld, te denken valt dan aan Psalm 83, Jesaja 17, Zacharia 11, Nahum 1 & Jeremia 49. God heeft zeer lang van tevoren alles met uiterste precisie en detail in de sterren vastgelegd. God blijkt hyper almachtig en intelligent te zijn in de uitwerking van dit gefaseerde herstelplan. Van profetische vervulling tot profetische vervulling is alles met getallen vastgelegd en in de tijd verweven. Veel mensen zullen geschokt zijn als deze verwoestende oorlog wordt uitgerold en het lijkt in de fysieke wereld dat er sprake is van grote terugslag voor de natie Israël. Maar ook dit hoort bij het herstelplan, God heeft totale controle op het wereldgebeuren.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Cornelis Seinen
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402195781
  Datum publicatie : 10-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 3,36


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen