Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 16,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Good and Bad Food Science

Leo Goeyens • ebook • epub

  • Samenvatting
    Imagine biting into a burger that was produced without having to slaughter the animal. Why not say "yes" to genetically edited (gene-edited) food crops? Does corn turn hamster mothers into cannibals? Should we fear unrestrained use of glyphosate in years to come? Will Cupid's arrows assume the form of a nasal oxytocin spray? Vertical farming: eco-friend or foe? These are just some of the challenging and often awkward questions Leo Goeyens confronts his readers with. Human activity has brought many unwanted substances into the environment and into our food. Some chemicals are essential for the human body, others are dangerous contaminants that can seriously undermine human health. Food chemistry therefore is a black and white mosaic pavement. In concise easy-to-read texts the author dwells upon current changes and challenges for human and animal environment, arguing for a focus on health, sustainability and a circular economy. From tea leaves and plastic to oxytocin and food security, this book considers a wide range of subjects from a chemist's perspective and calls for sounder food ethics.
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Leo Goeyens
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : ASP
    ISBN : 9789057186691
    Datum publicatie : 09-2019
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen