Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 21,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het Clockwork-effect (boek)

Het Clockwork-effect

Mike Michalowicz • ebook • epub

 • Samenvatting
  Minder doen in minder tijd Werk jij je drie slagen in de rondte omdat je bang bent dat je bedrijf het zonder jou niet redt? Vraag je je af of het anders kan? Dan is Het Clockwork-effect een openbaring. Dit is geen boek over méér doen in minder tijd, maar over mínder doen in minder tijd. Je zult ontdekken dat je zo succesvol kunt zijn als je wilt, zonder dat je alles zelf hoeft te doen. Creëer een bedrijf dat ook draait zonder jou Het leven draait om impact, niet om de uren die je werkt. Het Clockwork-effect maakt het idee van minder doen in minder tijd praktisch uitvoerbaar met behulp van een eenvoudig zevenstappenplan: de Clockwork-methode. Daarbij neem je écht de tijd om kritisch naar je workflow en je taakverdeling te kijken, elke week opnieuw. Hoofddoel is dat je bedrijf - of je nu één iemand in dienst hebt of duizend - gaat draaien als een geoliede machine. Aangezwengeld door een efficiënt team, met betere resultaten, minder kosten en minder micromanagement. Zo realiseer je het bedrijf dat jij voor ogen hebt. Lezers over Het Clockwork-effect 'Het Clockwork-effect zit boordevol praktisch advies waar je echt wat mee kunt. Het herinnert je eraan waarom je ook al weer aan het avontuur van een eigen onderneming bent begonnen en reikt je alle benodigde tools aan.' - Simon Sinek "De humoristische schrijfstijl van Mike maakt dat Het Clockwork-effect een boek is dat je als ambitieuze ondernemer snel moet lezen!' - Femke Hogema, Profit First Professionals BV
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Mike Michalowicz
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024427543
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 21,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen