Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 6,76


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De eeuw van J.L. Heldring (1917-2013) (ePUB)

 • De eeuw van J.L. Heldring (1917-2013) (boek)

Het is de bedoeling dat u in dit mediacircus blijft achterlopen

Hugo Arlman • ebook • epub

 • Samenvatting
  Wie kijkt er nog naar de televisie, iedereen heeft toch een iPad? Waarom zijn de blote borsten van Kate Middleton nieuws? Mogen journalisten zo maar alles opschrijven of is er nog een rechter die daar een stokje voor kan steken? In Het is de bedoeling dat u in dit mediacircus blijft achterlopen geeft Hugo Arlman een onversneden en goed onderbouwd antwoord op dergelijke vragen en verbindt hij de media met de wereld van het recht. Wat rechters zeggen is toch ook maar een mening? Waarom staan er niet altijd cameraâ s in de rechtzaal? De Telegraaf tegen de AIVD, â Jezus Redtâ tegen het recht van bestuurders, Zembla en Vrij Nederland tegen het Openbaar Ministerie. Hugo Arlman is freelance journalist en voormalig redacteur van Vrij Nederland. Hij deed de redactie voor de tv-documentaire Langgestraft en maakte samen met John Peters de driedelige documentaire Vrouwen achter tralies. Hij schrijft voor De Nieuwe Reporter over media en voor het NJB (Nederlands Juristenblad) over recht en media. Eerder publiceerde hij De Val van de Rode Burcht en Van de Prins geen kwaad (beide met Gerard Mulder) en 20x logeren en fietsen rond de Mont Ventoux (met Tjakko Knoop Pathuis).
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Hugo Arlman
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402116823
  Datum publicatie : 04-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 6,76


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen