Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 9,95

PRINT boek

  € 18,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het Land van Herkomst (boek)

Het Land van Herkomst

Peter W. Willemsen • ebook • epub

 • Samenvatting
  Na een ernstig auto-ongeluk, waarbij ook een vrachtwagen is betrokken, worden Paul Wismans en zijn vrouw Sophie ernstig gewond in een ziekenhuis in Hengelo opgenomen. Terwijl Sophie voorspoedig geneest, geraakt Paul in een coma. In zijn geest belandt hij in een voor hem onbekende illusionaire wereld waar hij vrachtwagenchauffeur Digo leert kennen met wie hij samen optrekt. Hoewel die wereld wordt bevolkt door groteske insecten, bizarre vegetatie en vreemde bergketens, voelt de omgeving toch min of meer vertrouwd voor Paul, ondanks het gemis van zijn Sophie. Soms dringen beelden en stemmen uit de verpleegzaal van het ziekenhuis tot hem door, maar hij beseft niet dat juist die vage beelden en geluiden de werkelijkheid weerspiegelen. Door zijn verblijf en de ontberingen in die vreemde wereld dringen vroegere herinneringen van zijn moeder en van zijn buurvrouw zich aan hem op, waardoor hij het verschil tussen realiteit en droom niet langer herkent. Heel langzaam komt hij tot het besef dat hij in een ziekenhuis ligt, maar waarom? En waar is Sophie? En wie is toch Digo, zijn reisgenoot…
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Peter W. Willemsen
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789464061116
  Datum publicatie : 05-2020
 • Inhoudsopgave
  INHOUDSOPGAVE


  Hoofdstuk 1: Blik, 6
  Hoofdstuk 2: Onbekend terrein, 25
  Hoofdstuk 3: Vlakke duinen?, 45
  Hoofdstuk 4: Kloof, 66
  Hoofdstuk 5: Zwiepstengels, 93
  Hoofdstuk 6: Klim, 102
  Hoofdstuk 7: Zwiepstengelbos, 119
  Hoofdstuk 8: Witte hoogvlakte, 133
  Hoofdstuk 9: Krater, 147
  Hoofdstuk 10: Tweelingbergen, 169
  Hoofdstuk 11: Kuil, 180
  Hoofdstuk 12: Land van herkomst, 233
 • Reviews (8,5 uit 5 reviews)

  17-06-2020
  Comateus avontuur
  Geweldig , fantasierijk geschreven ... Een verhaal om heerlijk in mee te gaan . Heel fijn boek om te lezen ...ik heb ervan genoten .


  Geplaatst door uit Rotterdam , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  19-05-2020
  Het Land van Herkomst
  Verrassend debuut van deze auteur. Volstrekt origineel verhaal in uitstekende schrijfstijl. Mooie fragmenten uit het leven van de hoofdpersoon in het verhaal geweven, die niet storend of te langdradig zijn. En in het laatste hoofdstuk vallen alle puzzelstukjes op hun plaats. IJzersterk! Zondermeer een aanrader. Het is te hopen dat Peter W. Willemsen lezers in de toekomst nog eens verrast met zijn schrijfkunst. Want schrijven kan hij.


  Geplaatst door uit Rotterdam , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  18-05-2020
  Boeiend en bijzonder boek
  Schrijver heeft een aangenaam leesbare schrijfstijl met een heel bijzonder (misschien wel uniek) thema, boeiend van begin tot eind en met een ronduit magistrale ontknoping. Ook tussenliggende gebeurtenissen worden boeiend en soms ontroerend weergegeven. Je vraagt je werkelijk af hoe iemand zo'n geweldig plot kan bedenken. En dat alles door een debuterende schrijver op leeftijd. Buitengewoon ! Een al gerenommeerde schrijver zou hier hoog mee scoren. .

     Bijzonder thema, magistraal slot
     Mooie aantrekkelijke kaft / foto.
     Enkele schrijf-/taalfouten
     geen

  Geplaatst door uit Hoeksche Waard , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  16-05-2020
  Goed boek met plezier gelezen.
  Interessant script, goed opgebouwd/uitgewerkt verhaal en verrassende ontknoping, Een hoofdstuk over een belangrijk personage (niet de hoofdpersoon) riep bij mij wel vragen op, maar het antwoord kan wellicht worden gevonden in het raadsel dat de auteur de lezer meegeeft aan het eind. Mooie stijl van schrijven. Geslaagde debuutroman.

     Makkelijk leesbaar

  Geplaatst door uit Noord-Holland , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  01-05-2020
  Land van herkomst
  Geweldig boek om te lezen. Heel verassend met een onverwachte climax.

     Makkelijk leesbaar.

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 9,95

PRINT boek

  € 18,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Zeldzame groene, platte ‘bomen’ zonder takken en een platte stam die zich kaarsrecht tientallen meters boven de grond verhieven en die wortelden in grillige, compacte aarde. Die aarde was bezaaid met iets wat leek op dikke takken en bruine en groene stukken tapijt. Zowel in westelijke als in oostelijke richting waren de vage contouren te zien van een vreemd, symmetrisch en onbegroeid bergmassief zonder pieken en dalen. Naar het zuiden toe alleen maar de groene, platte bomen die zich niet alleen kaarsrecht boven de grond verhieven, maar ook kriskras door elkaar lagen op de grond of een hoek van 45 graden maakten. Weer andere hingen slap of lagen volledig plat op de grond. Dat was zo ongeveer het landschap dat Paul Wismans zag toen hij zijn ogen opende, een landschap dat hij in zijn meest fantastische dromen niet had kunnen bedenken. Onwillekeurig kneep hij zichzelf in de arm om enigszins teleur¬gesteld te moeten vaststellen dat hij klaarwakker was. Waar was hij in godsnaam en waarom was Sophie niet in de buurt? Paul probeerde koortsachtig te bedenken hoe hij in deze situatie verzeild was geraakt, maar zonder succes. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen