Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Boekhouders van de Holocaust (ePUB)

 • Boekhouders van de Holocaust (boek)

Het mysterie van de 100...

Rob Bakker • ebook • epub

 • Samenvatting
  De christenen in het Oosten staan onder druk. Als uiting van solidariteit zal een missieschip vanuit het Oosten de Donau en de Rijn afvaren naar Nijmegen, waarbij priesters uit Oost en West aan boord zullen komen om gezamelijk de Vierdaagse Mis bij te wonen van de 100ste Vierdaagse. Echter: deze missievaart vormt de dekmantel van een terroristische organisatie, die een aanslag beraamt. Het brein achter deze aanslag is De Pers: een internationale terrorist en bankier van de terreurorganisaties.

  Tegelijkertijd stuit inspecteur Van Dorp op een spoort van opmerkelijke geldtransacties tijdens een onderzoek naar een vermiste /gestloen diamanten ring. Voor hij het weet, zit Van Dorp in een achtbaan van onwikkelingen: van internationale terroristenbestrijding en een spectaculaire diamantenroof in Frankrijk tot de zorg om de veiligheid van de Vierdaagsewandelaars.

  Rob Bakker is journalist, auteur en historicus en publiceerde romans, wetenschappelijk werk en thrillers. In 2015 schreef hij de Vierdaagsethriller De Dood wandelt mee.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Rob Bakker
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Uitgeverij Logikos
  ISBN : 9789074734486
  Datum publicatie : 07-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen