Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 9,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het offer- Grip (boek)

Het offer - Grip

Eva Schenk • ebook • epub

 • Samenvatting
  Het Offer Net als haar voorouders, laat Anne, de moeder van Nora uit 'Grip' alles achter wat haar lief is. Zij verlaat haar kinderen in Frankrijk en na dit moeilijke besluit begint zij een nieuw bestaan. Terug in Nederland zoekt ze naar de oorzaak van haar angsten en depressies. Gaandeweg ontwart ze de rode draad en hervindt ze haar emotionele stabiliteit. Is Anne in staat om de band met haar kinderen te herstellen? 'Het Offer' is een waargebeurd en hoopgevend familiedrama waaruit blijkt dat liefde trauma overwint. Het is één kant van het verhaal van deze tweeluik, gezien vanuit het oogpunt van de moeder. Haike Germann (1962) moeder van Eva Schenk ''Ik had twee grote dromen in mijn leven: therapeut worden en een boek schrijven. Ze zijn beide in vervulling gegaan. Voor de eerste bracht ik offers en met de tweede ontstonden openheid, begrip en liefde.'' www.emotievetherapie.nu Grip Zoals zoveel kinderen in de familielijn wordt Nora, de dochter van Anne uit 'Het Offer', door haar moeder achtergelaten. Ze is moedig, vastberaden en laat zich niet snel kennen. Maar wat gebeurt er als het haar teveel wordt en zij in de problemen komt met zichzelf? Ook zij verlaat het land waar haar hart ligt en gaat op zoek naar hulp. Is Nora degene die de cirkel in de familiegeschiedenis kan doorbreken? Deze autobiografische roman bschrijft één kant van deze tweeluik, gezien vanuit het oogpunt van de dochter. Met openheid neemt Nora je mee in een wereld van innerlijke kracht en psychische kwetsbaarheid. Eva Schenk (1993) dochter van Haike Germann ''Ik hield mezelf altijd geheim. Het schrijven van 'Grip' heeft mij geholpen open te zijn over wat ik denk en voel. Hierdoor ben ik mezelf gaan begrijpen en gaf ik anderen de gelegenheid hetzelfde te doen.'' www.moederdochter.com
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Eva Schenk
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Paris Books
  ISBN : 9789492883728
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen