Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 11,99

PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (PDF)

 • Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (boek)

Het verhaal achter Tresi Barros

Boek 18

Tresi Barros • ebook • epub

 • Samenvatting
  In dit boek wordt u meegenomen in de innerlijke wereld van het medium Tresi Barros. Ze geeft in dit boek een uniek kijkje in haar persoonlijke wereld, hoe beleefd zij de dingen in het leven op persoonlijk vlak? Ze neemt u dan ook mee in haar verleden maar ook in haar heden. Zo verteld ze ook haar persoonlijke verhaal in dit boek over haar relatie met een man die een narcist is. Hoe is het om te leven met een narcistisch persoon? Is deze persoon te genezen? Het antwoord op al deze vragen leest u in de interviews met haar Meester Isaak die in dit boek een duidelijke uitleg geeft over wat narcisme inhoudt en hoe je als omgeving om kan gaan met iemand die deze persoonlijkheidsstoornis heeft.

  In de interviews met Meester Isaak komen er naast narcisme nog tal van andere interessante onderwerpen aan bod zoals planeten en buitenaardse wezens, de bron der wijsheid, de machten en nog tal van andere interessante onderwepen. Tevens verteld Meester Isaak ook over het verhaal achter Tresi Barros en neemt hij u mee in de wereld achter het medium Tresi Barros en schept hij een verhelderende kijk op hoe het leven voor haar voelt, hoe zij de dingen ervaart en meemaakt.

  Ook geeft dit boek een kijkje in het werk van het medium, namelijk in de vorm van therapeutische privé-consulten.

  Dit achttiende boek van de hand van medium Tresi Barros en haar Meester Isaak is een heel persoonlijk boek en geeft letterlijk een kijkje achter de schermen.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Tresi Barros
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting Isaak & de Schittering
  ISBN : 9789078402268
  Datum publicatie : 07-2019
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave


  Voorwoord Isaak 5

  Voorwoord Tresi Barros, de Schittering 7

  Persoonlijk verhaal Tresi Barros, de Schittering 11
  - Inleiding 13
  - Mijn eerste blik die op hem viel 17
  - Liefde 19
  - De innerlijke mens 27
  - Leeftijd 33
  - De ontwaking 39
  - Pijn 43
  - Opgeven of niet? 45
  - Moederschap 47
  - De drang 51
  Seks 57
  - De dood 63
  - Godslastering 65
  - Mediumschap 69
  - Boeken 71
  - Geduld 73
  - Toen ik hem zag 79

  Interviews Meester Isaak 81
  - Interview 17 november 2018 83
  - Interview 24 november 2018 127
  - Interview 10 december 2018 181
  - Interview 17 december 2018 223
  - Interview 4 maart 2019 281

  Privé-consulten met Jeffrey, de Emotionele 293
  - Privé-consult 21 november 2018 295
  - Privé-consult 29 november 2018 337
  - Privé-consult 19 december 2018 389

  Slotwoord Schittering 445

  Wie ben ik? 447

  N.B. Alle cursief gedrukte gedeeltes in dit boek zijn gesproken door de studenten die deelgenomen hebben aan deze cursus en zijn ook beschrijvingen van handelingen.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,99

PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Voorwoord Meester Isaak


Broeders, in namasté groeten wij jullie uit de wereld die onzichtbaar is maar wel zichtbaar wordt ooit in de tijd als jullie je fysieke zelf verlaten. Geloof is voor vele kinderen eerst zien en dan geloven, maar het werkt anders kinderen, het is eerst geloven en dan pas ga je zien.

Mijn naam is Isaak, ze noemen mij de Lachende Gids omdat ik graag lach. Ze noemen mij meester omdat ik les geef en de titel van meesterschap allang bij mij draag. Mijn blijdschap is groot dat ik via het instrument, die jullie eigenlijk de Schittering horen te noemen, mag werken. Het was niet makkelijk om de Schittering te overtuigen dat ik, Meester Isaak, haar kan gebruiken in haar zien, horen, weten, ruiken, voelen en mij volledig in haar fysieke zelf kan neerzetten en haar op meerdere gradaties kan gebruiken, de lichte trance, middelmatige trance of volledige trance en het laatste is ook heel bijzonder. Ze kan spreken met de wereld bij ons, de overledenen, wat ook bijzonder is omdat velen kunnen niet de energie van de wereld van wat jullie de doden noemen toelaten en de gevoelens en de symbolen vertalen. Mijn instrument is bijzonder maar ook bijzonder moeilijk, omdat mijn instrument graag ook aardse ervaringen opdoet en dan moet ik, haar gids, haar meester, het toelaten en toekijken tot haar gevoel het inzicht krijgt: deze les is geleerd. En dan keert ons instrument zich altijd weer terug naar mij. Ze gaat bidden en vraagt om mij en natuurlijk hoor ik, haar meester, meteen haar energie in mijn energieveld, maar ik laat haar ook vaak nog even verder voelen en help haar op dat moment niet, omdat mijn instrument weet. Haar weten is groot maar ze moet luisteren, vertrouwen, geloven, overgave en gehoorzaamheid, dat wordt bij ons verlangd en dat allemaal in betrekking tot haarzelf.

Dit boek brengt jullie dichter tot jezelf als jullie hetzelfde gaan doen als boven geschreven. Hoe moeilijk ook blijf oefenen en weet: ieder is uniek, er zijn geen twee van dezelfde energieën die mens heet (is een kromme zin…)Leer en evolueer en oordeel niet vooraf maar achteraf. God is liefde en welke lessen hij jou ook geeft, hij geeft deze lessen puur omdat hij die liefde is en wil dat deze aardse tijd niet verspild wordt in materie maar besteed wordt in bewustwording en groei.

Namasté, Meester Isaak

×
SERVICE
Contact
 
Vragen