Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Hoe Wordt Google Mijn Beste Vriend?

jouw website op #1 in google

Jordi Bron • ebook • epub

 • Samenvatting
  Ontdek stap-voor-stap hoe jij jouw website op #1 in Google kunt krijgen. Aan de hand van voorbeelden en opdrachten word je begeleid bij het goed vindbaar maken van je website.

  Jordi Bron heeft een berg aan SEO-ervaring, waar hij jou van laat profiteren. Dankzij de uitgebreide toelichtingen is het zelfs voor de beginner goed te begrijpen.

  Lees de tips & tricks, voer de opdrachten uit en zie jezelf terug bovenaan in Google!
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Jordi Bron
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Contany.nl
  ISBN : 9789082428001
  Datum publicatie : 08-2015
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord 3
  Introductie voor beginners 5

  Deel I
 - Denken als een SEO-expert 7

  Hoofdstuk 1: Het moderne SEO-landschap 8
  Hoofdstuk 2: Techniek 20
  Hoofdstuk 3: Content 29
  Hoofdstuk 4: Link building 44

  Deel II
 - Strategie en tactieken 51

  Hoofdstuk 5: Keyword onderzoek 52
  Hoofdstuk 6: On Page Optimization 60
  Hoofdstuk 7: Social Media 76
  Hoofdstuk 8: Conversie 84

  Deel III
 - Tips & Tricks 97

  Hoofdstuk 9: Tools 98
  Hoofdstuk 10: In de praktijk brengen 104
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Introductie hoofdstuk 1

Om goed gevonden te worden in Google is het van belang de achterliggende gedachten van de zoekmachine te begrijpen.

Google is de baas
Wereldwijd heeft Google een gigantisch groot marktaandeel in de zoekmachines veroverd. Vooral in Nederland zijn we gek op Google. In Nederland heeft Google een marktaandeel van ongeveer 95% (wereldwijd is dit ongeveer 80%).

Op sommige sites in mijn beheer komt zelfs 99% van het organische verkeer uit de zoekresultaten van Google. Organisch verkeer zijn bezoekers die op zoekresultaten geklikt hebben en werden doorverwezen naar jouw site. Hierbij gaat het niet om de advertenties die bovenin en aan de zijkant getoond worden, maar enkel om de gevonden suggesties van Google. Op pagina 1 worden de tien meest relevante zoekresultaten getoond. Voor organisch verkeer hoeft niets betaald te worden aan Google.

Het zo goed mogelijk gevonden worden in de zoekresultaten, zonder advertenties, wordt Search Engine Optimization genoemd, oftewel SEO*.

Het verandert… snel
Steeds meer bedrijven en particulieren willen goed gevonden worden op het internet. Op de populairste zoekopdrachten wordt de concurrentie alsmaar intenser, waardoor het tegenwoordig moeilijk is goed te ranken in Google.

Een goede SEO-strategie kost veel tijd. Shortcuts met sluwe tactieken waarin men Google te slim af wilde zijn en die tot voor kort nog leken te werken, zijn nu ten dode opgeschreven. Ik heb websites penalty’s zien krijgen waardoor zij tientallen plaatsen kelderden, of zelfs helemaal niet meer vindbaar waren.

De reden dat zij van de ene op de andere dag niet meer voorkwamen in de zoekresultaten? Een update van Google traceerde dit “valsspelen”, met een penalty tot gevolg.

Online marketeers hebben een natuurlijke angst ontwikkeld voor de updates en mogelijke penalty’s van Google. SEO-professionals zien in dat er geen “quick wins” meer zijn. Google wil haar zoekers de best mogelijke ervaring geven en dat kan niet als er websites in de zoekresultaten voorkomen die valsspelen.————————————————–

Dit is een preview. Dit hoofdstuk is verder te lezen in de complete handleiding. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen