€ 9,95

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Leuke Johan (boek)

 • Leuke Johan (ePUB)

Holtes en uitsteeksels

de wereld de rug toekeren

Hannah Waterman • ebook • epub

 • Samenvatting
  Holtes en Uitsteeksels
  Haar dochter wil haar niet meer zien en om haar heen is het een desolate boel. De wereld is verworden tot digitale waanzin, communiceren van mens tot mens is niet meer mogelijk. Omdat niets haar nog bindt aan Amsterdam, besluit Christine te vertrekken naar een oord waar ‘mens zijn’ misschien nog mogelijk is. Vlak voor haar vertrek ontmoet ze de dakloze Stut, die last heeft van waanideeën. Hij heeft eveneens redenen zo snel mogelijk uit Nederland weg te willen. Op de bonnefooi reizen ze samen naar het zuiden met het doel de laatste jaren van hun leven door te brengen in een aangename omgeving. Obstakels die op hun pad komen hebben voornamelijk te maken met Stuts wanen, maar ook met de moderne techniek in de huidige tijd.
  De beschreven periode omspant een aantal maanden waarin ze elkaar afstoten en aantrekken, en verdriet tonen over hun kinderen. Beiden verlangen naar de onbedorven natuur, maar brengt die de rust waar ze op hoopten?
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Hannah Waterman
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : De Plassen
  ISBN : 9789081918848
  Datum publicatie : 03-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

In de eerste paar weken van hun leven samen in het Beloofde dorp vertelde Stut dat hij bijzondere gevoelens voor haar had.
- Ik ben een ziekelijke, slonzige idioot op leeftijd, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Mijn lijf is als een oud pakhuis, het herbergt de collectie tegenslagen van een hele teleurstellende levensloop. Het hartje is een oude wekker en ik voel soms de roestige radertjes sneller draaien als ik bij je ben, Madam.
Ze zei dat ze minstens zo oud was als hij en dat liefde geen leeftijd kende. Tegelijkertijd dacht ze aan het lijfelijks dat zou ontstaan tussen hen. Haar lichaam was weliswaar van oude datum, maar niet lelijk en afgeleefd en haar lusten waren niet vergrijsd, maar nee, seks met hem was een absurde gedachte. De warmte die ze voelde werd gestuurd door zijn geestvermogen, en deels door zijn afhankelijkheid die het ongrijpbare ziekteverschijnsel met zich meebracht. Platonische liefde was niet helemaal het goede woord, het was ook geen afstandelijke vriendschap, meer een toereikende liefde.
Stut was een goede waarnemer:
- Je hoeft niet te denken dat ik onstuimige drang heb je te beminnen, ik wil je aandacht vangen en mijn verhaal kwijt, met je praten, lachen en door de dagen heen dansen. Ook ben ik benieuwd naar jouw geschiedenis ×
SERVICE
Contact
 
Vragen