Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 4,73


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Smartphonemanieren (boek)

 • Vervelende mensen bestaan niet (boek)

Hop paardje hop

n.b • ebook • epub

 • Samenvatting
  Hop Paardje Hop is het autobiografische verhaal van Sara. Toen ze nog maar een baby was, vluchtte haar moeder met haar naar een Blijf van mijn Lijf huis in Almere. Haar vader mishandelde hen. Op vierjarige leeftijd werd Sara door haar stiefvader seksueel misbruikt en was zij er getuige van dat hij haar moeder vermoordde nadat die hem had verlaten (vanwege het seksueel misbruik). Sara werd door een oom en tante opgevangen in Suriname. Ook daar werd zij seksueel misbruikt. Uiteindelijk bleken haar oom en tante de opvoeding niet aan te kunnen en werd Sara terug naar Nederland gestuurd. Ze werd opgevangen door Oom Amar en Tante Angela. Haar tante staat uiteindelijk alleen voor de opvoeding en gaat steeds meer drinken. Uiteindelijk wordt de situatie voor de (inmiddels zestienjarige) Sara dermate nijpend dat ze besluit haar biologische vader te gaan zoeken. Als ze zijn adres heeft achterhaald gaat ze daar naartoe, met alle gevolgen van dien en belandt uiteindelijk in de prostitutie.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : n.b
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402100877
  Datum publicatie : 07-2013
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 4,73


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen