€ 9,95

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Inner Reset (boek)

 • One Love - One Tribe (ebook) (ePUB)

Inner Reset

van doen naar Zijn

Yasmin Verschure • ebook • epub

 • Samenvatting
  Op het moment dat we het paradijs verlieten raakten we niet alleen onze vleugels kwijt, we raakten steeds verder verwijderd van onze ware essentie. De huidige situatie in de wereld dwingt ons om keuzes te maken. We volgen klakkeloos de richtlijnen die ons langzaam maar zeker beroven van onze vrijheden, of we keren naar binnen en vinden de poort naar heelheid en ware vrijheid. Nu is de tijd rijp om ons te herinneren wie we in wezen zijn. Tijd voor een inner-reset.

  Wow wat een schrijfstroom. Wat een energie. Ik wens de wereld jouw boek, omdat jij als geen ander wakker kunt schudden op zo’n directe liefdevolle transformerende wijze.
  Jij en je woorden, één met de Bron.
  Elizabeth vd D.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Yasmin Verschure
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Yasmin Verschure
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 06-2022
 • Inhoudsopgave
  Inhoud
  Opdracht
  Voorwoord
  Inleiding
  1. Een nieuwe geboorte
  2. Niet langer kan ik zwijgen
  3. God is de bron van alle ellende
  4. Een nieuwe wereld
  5. Jij bent een wonder
  6. Tien over twaalf
  7. Discriminatie is van alle tijden
  8. Hart voor vrijheid
  9. Het leven is een wonder
  10. Het uur van de waarheid
  11. Ziekte als mogelijkheid
  12. Wees stil en weet
  13. Leermeesters
  14. Relaties
  15. Inner Reset
  Nawoord
 • Reviews (9,5 uit 1 reviews)

  01-08-2022
  Wat een leuke doordenker!
  Echt geweldig, thuiskomen, verademing! Leven is kiezen mensen, angst of liefde. Wat je kiest, zie je meer en meer, zolang je maar stopt met zappen en surfen. Dankbaar dat dit boek op mijn weg kwam. Bevestiging voor iedereen die in Liefde wil leven! Dank Yasmin

     waarheid met heerlijke humor

  Geplaatst door uit Enschede , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 9,95

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

In deze tijd waarin nieuwe dimensies van zijn zich openen, raakt alles in een stroomversnelling. Het lijkt wel of de tijd vleugels heeft gekregen. We rekenen af met oneigenlijke emoties zoals medelijden, plichtsbesef en schuldgevoel. Na een aanvankelijk verzet zullen deze emoties de compost gaan vormen voor eerlijke en zuivere gevoelens van mededogen. We gaan beseffen dat we een eenheid vormen in verscheidenheid. We zullen die eenheid gaan herkennen in alles en iedereen om ons heen. Broederschap en zusterschap gaan een vernieuwde plaats innemen in de tijd die komen gaat.
Het ligt nu binnen onze mogelijkheden om op reis te gaan naar de diepe wateren van onze ziel. Om onszelf te ontdoen van alle lagen die we ik zijn gaan noemen, maar die slechts deel zijn van het jasje dat we hebben aangetrokken om onze kwetsbaarheid te beschermen.

Laten we onze valse identiteit afpellen, laag voor laag, totdat slechts de naakte waarheid overblijft: de kern, ons oorspronkelijke zijn, die stralende diamant. Datgene in ons wat eeuwig en onsterfelijk is, datgene wat verbonden is met Al wat Is. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen