Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 16,25


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Is the lady for turning? (ePUB)

 • 75 werkvormen voor creatieve sessies (boek)

Is the lady for turning?

Rozemarijn Dols • ebook • epub

 • Samenvatting
  'The lady is not for turning' is een uitspraak van Margaret Thatcher, die daarmee duidelijk maakte zich niet te laten weerhouden van haar plannen. Hoe kijken we naar sterke vrouwen zoals zij? Voor sommigen zijn ze een rolmodel, bij anderen roepen ze vooral weerstand op. Hoe kun je leren van vrouwelijke rolmodellen? Wat beschouwen we als succesvol, wanneer is er sprake van ontsporen? In Is the lady for turning? wordt een grote variatie aan vrouwelijke rolmodellen aangereikt waaraan iedereen zich kan spiegelen. Positieve rolmodellen bieden de gelegenheid om de kunst af te kijken; negatieve rolmodellen helpen om disfunctioneel en contraproductief gedrag te vermijden. Inspirerende voorbeelden van vrouwelijke rolmodellen Het boek presenteert beelden van leiderschap uit kwaliteitsfilms en indrukwekkende documentaires die tot de verbeelding spreken en kunnen inspireren, maar die ook waarschuwen voor een aantal universele valkuilen. Aan de orde komen bijvoorbeeld het onderdrukkende patriarchale systeem in The Handmaid's Tale, razende ambitie in I,Tonya en 'de reis van heldin' Birgitte Nyborg in Borgen. De voorbeelden worden toegelicht met inzichten vanuit de psychologie, daarnaast bevat het boek vele kijk- en leestips en reflectievragen over (persoonlijk) leiderschap. Voor wie is dit boek geschreven? Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die dieper willen ingaan op de kracht en diversiteit in het leiderschap van vrouwen.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Rozemarijn Dols
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024427529
  Datum publicatie : 03-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,25


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen