Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (PDF)

 • Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (boek)

Isaak onderricht zijn wijsheid

Boek 8

Tresi Barros • ebook • epub

 • Samenvatting
  Dit boek met de titel ‘Isaak onderricht zijn wijsheid’ is alweer het achtste boek van medium Tresi Barros en haar gids Isaak.

   

  Een jaar lang kwam een groep studenten één keer per maand bijeen om Isaak al hun vragen voor te leggen. De basis van deze middagen was Isaak’s vijfde boek ‘De woorden van Isaak’ waarin Isaak over de meest uiteenlopende onderwerpen heeft verteld. De studenten schreven na het lezen van dit boek hun vragen op en stelden deze gedurende het jaar aan Isaak. Naast het dieper ingaan op het boek ‘De woorden van Isaak’ mochten de studenten ook al hun andere vragen stellen. Dit resulteerde dan ook in zeer uiteenlopende onderwerpen waar Isaak zijn wijsheden over heeft verteld?

   

  Dit boek is net als Isaak’s voorgaande boeken een letterlijk verslag van al deze middagen waarin Tresi weer in de tweede vorm van trance keerde zodat Isaak een rechtstreeks contact had met de studenten en hen antwoord kon geven op vragen over onder andere de volgende onderwerpen: moeder aarde, reïncarnatie, volgen van je gevoel en behoeftes, het functioneren van de wereldmachten, mishandeling, de geboorte, zwarte magie, de sferen, hypnose, geestelijke artsen, het levensboek, orbs, familieproblemen, travestie, seksuele geaardheid, Siamese tweelingen, vliegramp Tripoli, geestelijke kinderen, meester Jezus, avatar, alternatieve geneeswijzen, verslavingen, hoe werkt het instrument Tresi en nog veel meer.

   

  Geniet net als de studenten, die Isaak ondervroegen, van zijn wijsheden in dit boek ‘Isaak onderricht zijn wijsheid’.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Tresi Barros
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting Isaak & de Schittering
  ISBN : 9789078402084
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave

   

   

  Voorwoord Isaak                                                                       5

   

  Voorwoord Tresi                                                                       7      

   

  Bijeenkomst 20 januari 2010                                                        9

   

  Bijeenkomst 24 februari 2010                                                     41

   

  Bijeenkomst 17 maart 2010                                                        79

   

  Bijeenkomst 21 april 2010                                                        113

   

  Bijeenkomst 19 mei 2010                                                         155

                                                                        

  Bijeenkomst 23 juni 2010                                                         193

   

  Bijeenkomst 8 september 2010                                                 233

   

  Bijeenkomst 29 oktober 2010                                                   267

   

  Bijeenkomst 10 november 2010                                                307

   

  Bijeenkomst 22 december 2010                                                355

   

  Wie ben ik?                                                                              381

   

   

   

  N.B. Alle cursief gedrukte gedeeltes in dit boek zijn gesproken door de studenten die deelgenomen hebben aan deze cursus en zijn ook beschrijvingen van handelingen.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Voorwoord Isaak

 

 

Lieve mensen,

 

Isaak onderricht zijn wijsheid, mijn naam is Isaak. Op het moment dat wij uitgenodigd werden om de wijsheden te verkondigen - die wij neer hebben gelegd met alle liefde en overtuiging in schrift - hebben wij gekozen om jullie te helpen, de nieuwsgierigen, degene die zegt: “Ik ben leergierig, ik wil de wijsheden van meester Isaak nog beter leren kennen, aanvoelen en begrijpen.”

 

Met volle blijdschap zijn wij de bijeenkomsten tegemoetgegaan. Natuurlijk hebben we gebruikgemaakt van ons instrument zoals jullie haar kennen met naam. Ons instrument die jaren zichzelf open heeft gesteld om mijn naam is Isaak te vertegenwoordigen, omdat ons instrument blijft een instrument die jullie medium noemen. Natuurlijk heeft ons instrument haar eigen evolutie, de menselijke evolutie, dat betekent: zij hoort menselijk zichzelf nog beter te leren kennen en daardoor jullie verhalen nog beter te kunnen absorberen en te kunnen vertalen in haar gevoelsleven en haar werk in de eerste graad van trance, beïnvloeding, te kunnen vertegenwoordigen. Maar ons instrument heeft ook meesterschap en dit meesterschap mag steeds meer naar voren komen. Omdat ondanks dat het fysieke lichaam aanwezig is, is er ook een geestelijke evolutie geweest in tijden van reïncarnaties in jaren en daar leert men van. Een meester stemt zich af op de graad die het instrument bezit, een geestelijke graad omdat wij zijn geestelijk. Wij zijn geestelijk bezig met ieder van jullie die nieuwsgierig is en natuurlijk leergierig. Jullie willen leren en daar zijn jullie gierig in. Bedankt daarvoor.

 

Weet lieve mensen, op het moment dat je een meester opzoekt, vraag jezelf af: ben ik wel een student? Ben ik werkelijk bereidwillig om bij mezelf te rade te gaan? Wat doet deze informatie met mij? Verblijdt het mijn hart? Groeit mijn hart ervan? Groei ik menselijk ervan? Groei ik geestelijk ervan? Groeit mijn ziel ervan? Als ik groei, dan groeit natuurlijk mijn energie die andere mensen natuurlijk ook weer positief beïnvloeden en daardoor groeien ze weer en dan heb ik de medemens geholpen in mijn graad van meesterschap.

 

Dus lieve mensen, ieder van jullie bezit een graad. Wees bewust van de graad van jullie eigen geestelijke meesterschap of fysieke meesterschap maar durf je meesterschap te laten zien aan je broeders.

 

Namasté, Isaak ×
SERVICE
Contact
 
Vragen