Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 3,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De vergeten schat (ePUB)

 • Leugens (ePUB)

Jungle

Anton Huizinga • ebook • epub

 • Samenvatting
  Na de laatste missies zijn twee collega's van Sam verdwenen. Paul is voor het laatst gezien op Curaçao en Casper raakte verdwaald in de nazibunker in Polen. Sam moet op pad om beide collega's te bevrijden. De zoektocht naar Paul leidt door de jungle van Venezuela en daar raken ze in gevecht met een nietsontziend drugskartel. Sam krijgt daarbij hulp van Sabine die over de nodige militaire gevechtservaring beschikt. Ze hopen op tijd te zijn want er zijn berichten dat Paul niet meer lang te leven heeft. In Polen loopt het allemaal anders dan gedacht. Terwijl Sam nog worstelt met de moord op zijn halfbroer moet hij kiezen uit verschillende kwaden. Moet hij zelf het gevecht aangaan met de moordenaars van David of het laten rusten? Moet hij Davids secretaresse Aleksandra overgeven aan Herr Zacharias terwijl hij kan vermoeden dat dit haar dood zal worden? Of moet hij uitzoeken wat de werkelijke plannen van de Nederlandse overheid zijn? Want Aleksandra weet heel wat nieuws te vertellen. Welke keuze hij ook maakt, één ding is zeker. Hij laat zich niet als een marionet behandelen. Wie er ook aan de touwtjes trekt, Sam trekt zijn eigen plan. Als dat ook maar niet zijn ondergang wordt...
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Anton Huizinga
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789464358476
  Datum publicatie : 09-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 3,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen