€ 19,95

PRINT boek

  € 26,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Kijkje In Mij (boek)

Kijkje In Mij

Een kijkje in jou in 13 stappen en 30 dagen terug naar de kern in jou

Kim van Bilsen • ebook • epub

  • Samenvatting
    We zijn in de kern allemaal liefdevol. Alleen door alle hectiek, stress en drukte zijn we het soms een beetje vergeten.

    Een gelukkig, gezond en plezierig leven. Meer tijd voor jezelf, meer balans in je leven. Toch zijn er belemmeringen. Jij ziet ze misschien vooral om je heen.

    Maar de waarheid is dat de belemmeringen vaak in jouw bewustzijn zijn ontstaan. Jouw overtuigingen, emoties, negatieve gedachten, onzekerheid, stress bijvoorbeeld. Deze dingen zorgen ervoor dat je op een bepaalde manier naar de wereld kijkt. Hierdoor voel je je uit balans. Je bent moe, snel geïrriteerd, misschien wel boos of angstig, je piekert veel, je vraagt je af hoe het anders kan. Maar waar moet je heen? Wat moet je doen? Welke weg moet je bewandelen? Misschien heb je al van alles geprobeerd? Maar het levert niet het resultaat op wat jij wilt.

    Wil je weer terug in balans komen? Meer aan jezelf toekomen? Meer energie hebben? Je minder opgejaagd voelen? Meer jij!!! Beter weten wat je echt wilt en hoe je dat bereikt? Zonder lange therapie sessies, dure retreats. Zie je door de bomen het bos niet meer qua coaches? En wil je gewoon vooral wat handvaten en tips om weer je echte zelf te worden? Het vraagt niet om drastische aanpassingen. Met behulp van de praktische tips en eenvoudige dagelijkse handelingen in dit boek maak jij zelf met kleine verschillen een grote impact in jouw leven. En Ik wijs jou graag de weg tijdens jouw reis terug naar de Kern In Jou

    In maar 13 stappen in 30 dagen

    Haalbaar voor iedereen

    laagdrempelig met grote impact

    Doe het in je eigen tempo op de plek waar jij wil
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Kim van Bilsen
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
    Uitgeverij : Kim van Bilsen
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 01-2023
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

PRINT boek

  € 26,99

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Als jij blij bent, als jij rust en vertrouwen uitstraalt zullen de mensen in jouw omgeving dat voelen en overnemen. Stel je eens voor dat je kritische stem over alles wat er sneller moet of beter kan, plaatsmaakt voor geduld en een diep vertrouwen. Wat voor een verschil zou dat voor jou maken? En stel je eens voor dat je over een jaar terugblikt op deze 30 dagen en tot de conclusie komt dat je gegroeid bent omdat je hebt ontdekt dat je zoveel meer te geven hebt als je jezelf vult met liefdevolle aandacht. En het mooiste is, jouw ware zelf is al helemaal goed en compleet. Ik geloof dat jij alles wat jij wenst voor jezelf in jouw leven voelt wanneer je je leert te focussen op jouw kern.

We zijn in de kern allemaal liefdevol. Alleen door alle hectiek, drukte, stress en verwachtingen van anderen en onszelf zijn we dat soms een beetje vergeten.

Ik heb tijdens mijn coachgesprekken van zoveel mannen als vrouwen gehoord dat ze een gemis voelen, een leegte, het gevoel van alles hebben en toch denken is dit het nou? Meestal hoorde ik deze mensen zich dan als eerste afvragen wat ze moesten doen om dat akelige gevoel kwijt te raken. Wat wil ik veranderen? Mijn relatie verbreken, een partner zoeken, een andere baan? Maar in mijn stappen zijn dit juist de laatste vragen waarmee je bezig bent. Je zou namelijk ook kunnen ontdekken dat je ongelukkigheid en moeilijkheden niet voortkomen uit je werk of relatie, maar een verlengstuk zijn van de algemene onderliggende problemen die je op dat moment in je leven doormaakt en die zich waarschijnlijk ook weer zouden manifesteren in iedere andere baan of relatie. Je neemt jezelf immers mee! Als je bijvoorbeeld worstelt met problemen op het gebied van eigenwaarde zal zelfs een droombaan je doen afvragen waar je mee bezig bent. Hoe mooi zou het zijn als je juist in deze setting jouw patronen kan doorbreken en weer gelukkig kan worden in jouw huidige baan of relatie. Of dat wanneer je besluit om uit de huidige setting te stappen je in ieder geval voor jezelf kunt zeggen dat je er alles aan hebt gedaan. Weerstand in een baan, relatie of vriendschap kan je juist heel veel leren over de zere plek die zich kennelijk in jou bevindt! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen