Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Kind van de rekening (boek)

Kind van de rekening

Jordan Harper • ebook • epub

 • Samenvatting
  De verlegen 11-jarige Polly sleept haar teddybeer nog altijd overal mee naartoe. Op een dag wordt ze onverwacht herenigd met haar vader Nate, die net uit de gevangenis komt. Hij haalt haar van school en neemt haar mee in een wereld van diefstal, geweld en constante doodsbedreigingen. Hij doet dat om haar leven te redden. In de gevangenis heeft Nate gevaarlijke vijanden gemaakt. Bendeleden hebben een prijs op zijn hoofd gezet, en op dat van zijn familie. Nate en Polly weten steeds nauwelijks te ontsnappen en beleven slapeloze nachten in motels. Polly wordt tijdens hun vlucht gedwongen om snel volwassen te worden. Ze leert omgaan met wapens. Op zijn beurt leert Nate wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt, iets wat hij nooit heeft gekend. Zullen ze samen ooit een eerlijk leven leiden zonder angst? Kind van de rekening is een aangrijpend en hartverscheurend verhaal. Nate neemt zijn dochter Polly mee om haar leven te redden. Maar uiteindelijk redt Polly misschien wel zíjn leven.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Jordan Harper
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Karakter Uitgevers F-VERT
  ISBN : 9789045216935
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen